Posts

Showing posts from August, 2020

Terrapuri Heritage Village, Penarik absolutely heaven on earth.

Image
Terengganu Classic houses (Between 100-250 years old) in refurbished splendeour and reassigned luxurious as residential villas with air conditioning and ceiling fans. The heritage villas feature unique traditional décor. Terrapuri (The Land Of Palaces) is a conservation and restoration project of Terengganu Malay Classic house. Its feature 29 antique hundred years old Classic Houses. The layout of the resort is inspired by the 17th century Terengganu Palace and its surrounding. Terrapuri consists of 20 exclusive restored villas, a gallery and a beach house. Terrapuri sits on the land flanked by the South China Sea on one side and mangrove river on the other (Setiu Wetland). By day coconut trees sway amidst sea breezes with stunning view of Pulau Perhentian, Lang Tengah, Pulau Cepu, Redang and Bidong islands, shimmer invitingly just offshore in emerald iridescence. By night, fireflies flash about while, in different seasons, ocean-going green turtles and painted terrapins lay their eggs

FOUR POINTS BY SHERATON KUALA LUMPUR, CHINATOWN UNVEILS IMMERSIVE EXPERIENCES FOR STAYCATIONERS AND THE BUSINESS CLUB

Image
Explore Chinatown like no other during your stay in Malaysia at Four Points by Sheraton Kuala Lumpur, Chinatown. Be enchanted with the hustle and bustle as old meets new and historic buildings and local street vendors sit by bold new bars and restaurants. Our hotel is a sleek addition to the neighborhood and is just a short walk to Pasar Seni MRT and LRT, providing easy access to the rest of Kuala Lumpur. Inspired by the local area, exposed raw bricks, warm wood and traditional jade-hued tiles adorn the arrival lobby while breathtaking panoramic views of the city await at reception. After a full day, relax at the outdoor splash pool, hit the gym or grab a handcrafted cocktail at the chinoiserie-styled Jann and enjoy sweeping views of the Kuala Lumpur skyline. Hungry? Nibble on traditional Peranakan delights at Lady Yi’s Tea House or chow down on local specialties at Quan’s Kitchen. For travelers who love to explore, we look forward to welcoming you to Four Points by Sheraton Kuala Lump

@sidraatelierbidara rangkaian penjagaan seisi keluarga yang memberikan aura positif pada si pemakai.

Image
Hi korang kali ni i nak review tentang product jenama dari anak tempatan yang sangat bagus dan berkualiti tinggi pada i setaraf antarabangsa dan sejujurnya pendapat dan juga feedback dari penggunaan sendiri produk Sidra Atelier Bidara ni. Didatangkan dalam 3 rangkaian iaitu mandian serbaguna untuk badan dan juga rambut, lotion whitening dan juga perfume. "DARI BABY SEHINGGA DEWASA BOLEH PAKAI SIDRA ATELIER BIDARA NI" Daun bidara yang biasa kita dengar memang baik sebagai penawar penyakit. Muka yang kusam pun boleh jadi berseri-seri hanya amalkan mandian hebat ni.Sering kita rasa diganggu dengan makhluk halus atau jin??Jumpa ustaz pun akan suggestkan benda yang sesuai iaitu segala method yang ada daun bidara.  Meh i share sikit background produk ni dan kelebihan serta bahan terkandung di dalamnya. Untuk yang sukakan shower gel wangian ,sesuai lah jika kita amalkan Sidra Atelier Bidara ni setiap hari...Banyak manfaat nyaa.. ANTARA 7KELEBIHAN DAN KEBAIKAN SIDRA ATELIER BI

Jom ke Underwater World Langkawi di musim cuti sekolah nanti. Banyak yang menarik menanti anak anak disana.

Image
Ok kalini i nak share pengalaman membawa Azriel menjelajah ke alam dalam laut dan dasar laut dalam yang mana ia adalah pengalaman kedua Azriel bagi UnderWater World. Tapi sekali dulu di Kuala Lumpur. Memandangkan ini kali pertama Azriel sampai di langkawi tentu saja ia menjadi satu destinasi wajib kalau korang merancang untuk membawa anak pada musim cuti sekolah nanti. Kenapa I cakap best sebab ...... Jom layan gambar sambil i ceritakan keseluruhan pengalaman sepanjang trip kami.  Masuk masuk dia dah excited sebab tour guide dah tampal sticker kat shirt dia, mula lah dia start explore. Sedikit pengenalan sebagai infomasi bagi yang belum mengetahui tentang Under water World langkawi. Underwater World Langkawi adalah salah satu akuarium terbesar di Malaysia. Sejak beroperasi pada 26 Ogos 1995, ia telah menjadi salah satu destinasi pelancongan yang mesti dikunjungi di Langkawi dan telah menarik banyak pelancong asing dan tempatan. Konsep dan tema Underwater World Langkawi menjurus kepada

Kempen #AyamBersamaMu Menyokong Orang Asli dengan Makanan Berkhasiat, Ayam Brand & JAKOA Bantu Komuniti di Kampung Orang Asli Changkat Bintang, Selangor

Image
Shah Alam, 04 Ogos 2020 –  Komuniti Orang Asli turut terjejas mata pencarian akibat kurangnya peluang ekonomi ekoran wabak COVID-19.   Jabatan Kemajuan Orang Asli Malaysia (JAKOA) sedang bekerjasama dengan  Ayam   Brand ™ bagi membawa kempen kebajikan komuniti viral #AyamBersamaMu ke komuniti Orang Asli di Selangor.   Pantri komuniti #AyamBersamaMu kini berdiri dengan sendiri di 13 lokasi di seluruh negara dengan kerjasama komuniti yang menyumbangkan dan mengambil keperluan harian seperti makanan, bagi membantu mereka yang memerlukan, dan disokong oleh sumbangan produk dari  Ayam   Brand , Mission Foods dan Alce Nero, antara yang terlibat.   Versi kempen kebajikan komuniti tersebut yang diubahsuai kini sedang dilancarkan di Kampung Orang Asli Changkat Bintang dengan bekalan produk  Ayam   Brand  dan Alce Nero untuk sebulan bagi kegunaan 39 keluarga Orang Asli.   Ketua Pengarah JAKOA, Prof Dr Juli Edo berkata kempen #AyamBersamaMu diperlukan sebagai sokongan dalam bentuk nyata dan psiko

SUNWAY LAGOON AND SUNWAY UNIVERSITY EXPLORE EDUCATION OPPORTUNITIES

Image
Sunway City, 17 August 2020 – Sunway Lagoon and Sunway University see a joint collaboration   between the two entities towards the enhancement of   tertiary education in Malaysia, built on the   strong, rich and diverse heritage and legacy shared by both parties.   Representing Sunway Lagoon at the revealing educational board ceremony, which is held at Sunway   Lagoon, was Calvin Ho, Executive Director of Sunway Theme Parks.   Representing Sunway University   at the ceremony is Dr. Elizabeth Lee, Senior Executive Director of Sunway Education Group. Also resent were Associate Professor Dr. Shyamala Ratnayeke, Department of Biological Sciences. Associate Professor Dr. Shyamala Ratnayeke studies the ecology and conservation of tropical   mammals and the biology of invasive species. In 2002, she received an International Research   Fellowship Award from the US National Science Foundation to conduct research on wild carnivores in   Sri Lanka, including a pioneering study on the sloth bear.

More thrills for Dragon’s Lair Adventure First Cinematic Tube Ride in Southeast Asia

Image
14th August 2020, Ipoh – Within the dense heat of our ancient rain-forest lies the wonderful Sunway Lost World Of Tambun where you can cool off with endless wet and wild fun! There are thrills and spills for one and all, young and old.  Sunway Lost World Of Tambun introduced Dragon’s Lair Adventure, an exciting anchor attraction, the First Cinematic Tube Ride in South East Asia to the visitors! The first-ever 4D cinematic water tunnel themed-ride-through attraction will come to Sunway Lost World Of Tambun. With a new original story and fantastic attraction theme song, this new state-of- the-art ride-through attraction will take guests on a journey inside the tunnel of an unpredictable world of Dragon’s Lair Adventure by using new technologies that transform the flat cinematic world into an incredible dimensional experience. Drift away in a giant rubber tube along Malaysia’s longest man-made adventure river and experience the Dragon’s Lair Adventure in a different light.  This adventure