Posts

Glowpeach Produk Berasaskan Bahan Organik

Image
Eryn Beauty Resources Lancar Kolagen Kesihatan dan Kecantikan Mengorak langkah dalam bidang perniagaan berasaskan kesihatan dan kecantikan bukan semudah disangka memandangkan persaingan dalam bidang ini juga bukan calang-calang sengitnya. Ditambah pula pembabitan diri dalam bidang perniagaan tanpa ilmu dan selok-belok yang secukupnya, ia pasti menyukarkan lagi keadaan. Begitupun, ia tidak mematahkan semangat Khaireen Kamarulzaman, 23, apabila memilih untuk menghasil dan memasarkan produk kesihatan dan kecantikan sendiri setelah hampir setahun tidak mempunyai pekerjaan tetap. Menurut Khaireen, pembabitannya dalam bidang perniagaan memberikan satu lagi perspektif baharu buat dirinya untuk terus memajukan diri selain menjadikan ia sebagai jaminan masa depan. Glowpeach menjadi ‘buah tangan’ terbaharu bekas pramugari ini melalui pengenalan kolagen khusus buat pengamal kesihatan dan kecantikan yang mencari produk berkualiti tinggi namun pada harga yang berpatutan. Tambahnya, Glowpeach dilahi

Skytrex Sg Congkak port baru untuk "Back to Nature"

Image
Assalamualaikum hi korang, semenjak kes Covid19 ni menghampiri endemik, alhamdulillah kerajaan pun dah membenarkan kita untuk merentas negeri. Alhamdulillah syukur. paling seronok adalah anak-anak lah, bayangkan mereka setelah hampir setahun tak keluar melihat alam, tak beriadah secara normal dan hanya berkurung dirumah, demi keselamatan.  Korang pun tahu i seorang mommy yang aktif dan akan sentiasa memberikan pendedahan pd anak i untuk beriadah atau bersuka seperti mana kita menikmati segala pemberian Allah swt terhadap alam dan kehidupan.Bila kita enjoyed dengan sesuatu aktiviti semestinya ia akan menjadi titik minat dan seterusnya mengalakkan anak untuk melakukan apa yang baru sebagai pengalaman berharga mereka. Tentu saja anak i adalah peneman paling setia yang mana, kemana aktiviti i akan libatkan dia. Walaupun i terpaksa outstaion i akan tetap bawa dia. Alhamdulillah anak i seorang yang understanding.  Oklah dah boleh merentas daerah dan negeri, kalini kita bagi die chill dan hav

TOP Contributes Detergent Care Packs To Uplift MOH COVID-19 Patient-Facing Frontliners and Encourage Teen Vaccination

Image
Kuala Lumpur, October 20, 2021 – Malaysia is in recovery mode with vaccination rates at over 90%, and fewer new cases. Teenagers between 12 to 17 years will be the next group to be vaccinated. Businesses, schools and colleges are reopening, domestic travel is picking up with more holiday destination. There is hope; but there is still much to be done with the Ministry of Health’s COVID-19 patient-facing frontliners  continuing to serve despite the risk of being infected.  TOP detergent aims to create a virtuous circle of uplift and support that includes hard-pressed MOH COVID-19 patient-facing frontliners, vaccinators and NGO staff, while motivating more people to sign up for, and receive their vaccination.  TOP detergent is contributing 17,000 Advanced Micro-Clean Tech detergent care packs to MOH COVID-19 patient facing frontliners,  vaccinators from 17 KPJ Healthcare Berhad (KPJ Healthcare) Pusat Pemberian Vaksin (PPVs) and front line staff at six Anjung Singgah social intervention c

Sudio T2 Review

Image
Untuk setiap kehidupan ada runut bunyi yang didengari sepanjang hidup. Untuk setiap perasaan, untuk setiap saat dalam hidup anda, sebuah lagu; Perkara yang dimainkan terpulang kepada anda. tujuan kita? Buat bunyi menjadi hidup. Sudio ingin membawakan kepada korang irama yang mengegarkan, melodi yang mengharukan, mendengar mendalam yang mengasyikkan yang kekal bersama korang selama beberapa hari. Sudio membentuk kehidupan korang dengan menjadi teman setia sepanjang hari. Sudio menggunakan teknologi terkini yang tersedia untuk mencipta peranti audio premium yang memenuhi standard tertinggi bunyi, reka bentuk dan kesederhanaan. Itu telah menjadi asas kepada proses Sudio sejak bermula pada 2012. Itulah sebabnya Sudio terus menyampaikan pengalaman mendengar yang terkemuka di tahap yang tiada tandingannya; Dan itulah sebabnya Sudio menjemput korang untuk mendengar sendiri perbezaannya. Ok ini adalah lain sedikit dari dari keluaran sebelum ni. Tapi I boleh katakan ia sangat bagus dan tak pern

GUARDIAN DERMA 10,000 PEK #GUARDIANCARE BERNILAI RM400,000 KEPADA KANAK-KANAK SEKOLAH DARI GOLONGAN BERPENDAPATAN RENDAH SEMPENA ULANG TAHUN KE-54

Image
Inisiatif #guardiancare beri tumpuan kepada tiga teras utama Kesihatan, Komuniti dan Alam Sekitar Kuala Lumpur, 22 Oktober 2021: Untuk meraikan ulang tahunnya yang ke-54 selepas dua tahun berdepan dengan ujian berikutan ancaman wabak, Guardian Malaysia hari ini melancarkan inisiatif #guardiancare untuk memberi tumpuan kepada penjagaan kesihatan para pelanggan dan masyarakat. Angela Teo, Ketua Pemasaran, Guardian Health & Beauty Sdn Bhd berkata: “#guardiancare adalah sebuah inisiatif yang lestari, yang prihatin terhadap pelanggan kami, keluarga mereka, pilihan membeli-belah yang mereka miliki dan juga komuniti dimana mereka tinggal. “Kami ingin memberi inspirasi dan memperkasakan pelanggan dalam membuat pilihan yang sihat dan lestari ketika memilih jenama-jenama kesihatan dan kecantikan yang mereka percayai di Guardian. Paling utama, kami ingin pelanggan untuk ‘peduli’ tentang apa yang mereka beli dan seterusnya menjadikan persekitaran lebih baik. “Di Guardian, kami percaya bahawa k

VENOBEUⓇ Penjagaan Zon Y, RAHSIA ANTI PENUAAN ANDA. Ia membantu mengatasi dan menghapus tanda-tanda penuaan dan melindungi dari prolaps rahim.

Image
Hi korang, kalini i nak share tentang rahsia kekal cantik luar dalam dengan product yang i baru gunakan hampir 1 minggu. Bukan calang calang product bila once dah apply ia kekal maintain up to 6 months. Ramai yang dah guna dan mengesahkan keberkesanan product ni. tahu jela wanita bila usia kian meningkat walaupun mengamalkan n pemakanan sihat dan amalan kesihatan akan juga ada kekurangan dan seharusnya kekurangan itu boleh didapati dengan pelbagai solusi. Nak lagi bila wanita yang memikul tanggunjawab sebagai isteri, ibu dan lagi yang bekerjaya semestinya tenaga masa adalah terhad. Sebab tu lah i nak share product yang mampu merawat dan membantu memberikan tenaga dalaman dan dalam masa sama mampu mencantikkan kulit wajah serta badan. Pernah dengar VENOBEU® TEKNOLOGI ANTI PENUAAN VENOBEU® Unsur Alam selama 10 tahun kajian dilakukan melalui campuran ekstrak tumbuhan berasaskan eksklusif, polipeptida bio-tersedia & teknologi peptida ular yang telah dipatenkan yang direka untuk

RM 160 MILLION SUNWAY HOTEL BIG BOX POISED TO OPEN IN AN EXTRAORDINARY NATURAL BIOSPHERE IN JOHOR

Image
·  Sunway announces launch of latest RM160 million hotel in phases starting from October 1, 2021 ·  The 284-room Sunway Hotel Big Box is enveloped in a pristine 1,800-acre natural playground ·  Strategically situated on Singapore’s northern border, offering guests endless opportunities to explore the picturesque biosphere of Sunway City Iskandar Puteri The 284-room Sunway Hotel Big Box is surrounded by a 1,800-acre natural playground in Sunway City Iskandar Puteri, Johor     SUNWAY CITY ISKANDAR PUTERI, MALAYSIA, September 29 – Sunway Hospitality today, announced that it will be launching its RM160 million Sunway Hotel Big Box  in phases starting October 1, following Johor’s transition to Phase Two of Malaysia’s National Recovery Plan as well as   in preparation of welcoming domestic tourists in the expected reopening of interstate travel. The hotel is Sunway’s first in southern Malaysia and themed to be a new haven of nature and adventure. Located in Sunway City Iskandar Puteri, a 1,8