Posts

Showing posts from February, 2016

Paling Cinta Nyawa kami Zairiel A.H.Z.A

Image

OOTD OFFICE

Image

Review : Vitamin E Facial Scrub 125ml

Image
Memandangkan kebaikkan produk ni telah terbukti maka tak hairan lah kalau ramai yang memuji kesan terhadap kulit wajah selepas sekian lama mengamalkan produk ni. Seperti biasa, aku dan produk kecantikkan takkan pernah terpisah, taksubnya aku terhadap produk kecantikkan tanpa mengira harga dan brand. Janji hasilnya mempu memberikan kepuasan hati dan juga jadi cantik selepas guna. Bagi aku Cosmoderm tak pernah mengecewakan. Aku salah seorang pengguna tegar produk Perfect Sunscreen dr Cosmoderm. Kebaikkan kandungan dan tektur berasaskan air serta senang menyerap pada kulit. Untuk kali ni aku nak try plak Vitamin E Facial Scrub.  sesuai bagi masalah kulit macam Whiteheads & Blackheads, Oily Skin, Combination Skin, Normal Skin.Membersih secara mendalam ke liang kulit dengan mengeluarkan kulit mati, kotoran dan minyak berlebihan. Melidnungi kulit dengan menganjal dan mengecilkan liang semasa membersih Tektur creamy dan tidak berbuih, walaupun ia dipanggil scrub tapi kesan

Review : Produk dari Vasia Sexy White dan juga Pearl White

Image
Kali ni nak review pasal Produk dari Vasia Sexy White dan juga Pearl White. Korang tahu lah kan aku kan memang suka mencuba produk-produk berasakan jamu dan juga kaya kandungan colagen. Almaklumlah badan ni dah lama sangat guna usia makin lama makin meningkat, Keanjalan kulit pun makin lama akan menurun, sebab tula perlu produk kesihatan macam ni. Ini juga dapat membantu melambatkan proses penuan dan juga membantu mengembalikan keanjalan kulit remaja (umur 3 series kulit macam 16 sapa tak nak kan?) Harga yang sangat jauh berpatutan dari produk lain dipasaran membuatkan aku teruja nak mencuba. Jangan kata harga murah kualiti tak bagus, kadang-kadang yang murah tula serasi dengan badan kita. Lagipun kalau beli harga yang beratus ringgit tapi hasilnya sama dan masa penghasilan result pun sama , apa salahnya guna yang kos rendah tapi hasil puas hati kan. Dah consume botol ke 2 alhamdulillah rasa sedap dan mudah nak minum. Macam shake-shake uolls je. Kesan dari penggunaan selama 2

Review-Pelembab siang malam dari Cosmoderm

Image
Haritu tengah belek-belek FB sekali tengok page Cosmoderm ada launch produk terbaru penjagaan kulit wajah. Memandangkan kebaikkan produk ni telah terbukti maka tak hairan lah kalau ramai yang memuji kesan terhadap kulit wajah selepas sekian lama mengamalkan produk ni. Seperti biasa, aku dan produk kecantikkan takkan pernah terpisah, taksubnya aku terhadap produk kecantikkan tanpa mengira harga dan brand. Janji hasilnya mempu memberikan kepuasan hati dan juga jadi cantik selepas guna. Bagi aku Cosmoderm tak pernah mengecewakan. Aku salah seorang pengguna tegar produk Perfect Sunscreen dr Cosmoderm. Kebaikkan kandungan dan tektur berasaskan air serta senang menyerap pada kulit. Untuk kali ni aku nak try plak Pelembab Siang Dan Malam.  Kebaikkannya adalah ; Menghalang kulit dari kesan penuaan awal dengan bahan-bahan aktif anti-penuaan yang boleh membaiki sel, menggalakan proses pembaharuan kolagen dan membantu melembabkan kulit.Pelembab yang merawat sambil melindungi dari sin