PG Mall Birthday Sale! 29th June until 5th July 2020

Kali ni I ingin membawa korang ke alam virtual atau dunia digital yang mana semua sedia maklum dizaman ini semua adalah digital dah mudah alih. System yang memudahkan rangkaian tugasan seharian kita.Kemudahan ini juga akan memudahkan memberikan pengalaman   membeli-belah di dalam dunia digital dengan menggunakan satu rangkaian platform di PGMALL. PG MALL ialah e-dagang platform yang menggunakan konsep e-mall dimana segala jenis barangan keperluan sedia lengkap  tersenarai dalam platform ini dari keperluan asas seperti makanan dan masakan; pakaian lelaki, perempuan dan kanak-kanak; peralatan rumah, elektronik dan gadget. 

PG Mall Turns 3 with Birthday Sales! - ZulYusmar.com | Malaysian ...

So korang tak perlu lah bersusah payah meredah kesesakkan lalu lintas, bersesak dengan manusia yang ramai, paling sukar lagi dengan amalan new-norm yang mana, pembaziran masa yang lama semata-mata untuk pemeriksaan suhu dan pendaftaran bagi memasuki setiap aoutlet. Belum dengan cerita langkah penjagaan jarak dan juga SOP yang mana perlu dipatuhi. Ini lebih menyukarkan aktiviti sewaktu membeli belah bukan?!.  untuk keluar dan beratur di mall lagi. Dengan cybermall ini, segala jenis barang boleh diterokai, dipesan dan di beli dgn hanya  mengunakan kuasa hujung jari korang. Mudahkan...so apa ditunggu lagi jom pakat ramai-ramai kita explore dunia digital e-platform dari PGMALL ni. Once dah teroka kena bagitahu sedara mara atuk nenek kat kampong tau ajarkan mereka kemudahan berbelanja atas talian, tau jela usia dalam kawalan adalan golongan tersebut. Mesti bila mereka dah mahir, nescaya takdalah bosan duduk dirumah, nak berbelanja apa saja hanya click PGMall.

Tentang cara nak bayar di PGMALL. Tak perlu risau. Di PGMALL, segala bentuk bayaran boleh diterima samada melalui e-dompet (Touch N Go, Grab Pay, Boost) dan QRPAY boleh digunakan dan ia adalah secure.



Pada bulan Jun ini, PG Mall ada menjalankan promosi bagi setiap barang yg di paparkan dalam platform ini.  PGMALL menawarkan promosi diskaun dengan pemberian voucher. So marilah korang layari platform ini dan ambillah kesempatan ini untuk menikmati diskaun-diskaun yg ditawarkan oleh PGMall. Mari mari…cepat cepat sebelum voucher kehabisan.

Selain membeli belah di PGMALL, korang juga boleh turut serta menjadi penjual (seller) juga. Dua peranan boleh dijalankan di platform. Sambil berbelanja di  PGMall, korang boleh juga mengaut keuntungan dari perniagaan diplatform ini sebagai penjual. Penyertaan untuk menjadi penjual adalah percuma tetapi PGMALL akan mengenakan bayaran transaksi sebanyak 5% dan caj payment gateway.

Mari korang rebut peluang ini dan layari:

Website: www.pgmall.my

Facebook: www.facebook.com/pgmall official

Instagram: pgmall.my

 


Comments