Photoshoot outdoor bersama shutter.fotografos

by - September 16, 2018

Last a few weeks ada buat photoshoot untuk satu company ni. Takpa lah orang masih percaua dengan awak untuk posing depan lensa. Lama juga dah tak giat dengan aktiviti lensa ni. Ada permintaan apa salahnya. Alhamdulillah rezeki Azriel kan. Malas nak sembang banyak. Jom Lihat hasil yang berjaya di captured seharian di 4 kawasan dan waktu berlainan. Penat jangan citer. Tapi lepas tengok gambar sendiri jadi cantik. Hilang letih .hihi


























Gambar gambar ni di ambil oleh dua photograhper yang sangat sempoi dan aku suka bekerja dengan keduannya. So untuk korang yang berminat untuk merakam detik bahagia ke, sebarang acara atau majlis istimewa mahupun pada adik-adik manis yang nak buat comcard untuk tujuan modelling pun boleh lah menghubungi mereka. Kerana korang akan berpuas hati dengan hasil dan juga harga sangat-sangat berpatutan dan boleh runding.

Booking?DM mereka sekarang! 🎉🎉🎉 PROMO : diskaun sebanyak 50% untuk shoot pre wedding sekiranya anda book mana-mana fotografi perkahwinan dengan kami 🤩🤩🤩🤩
.
💌 email ke shutter.fotografosz@gmail.com
📱 whatsapp terus ke 012-3003685 (Aini) / 017-3144879 (Atika) / +60 19-254 2915 (Mono) #photo #photoshoot #pic#snapshot #art #beautiful #instagood#photooftheday #composition #focus#capture #moment #exposure #all_shots#picsoftheday #sport #sportoutfit #ootd#gymmotivation

You May Also Like

0 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.