Dapatkan tidur yang selesa dengan Tilam Goodnite

by - February 15, 2018



Tulang belakang adalah bahagian tubuh kita yang sangat penting tetapi seringkali kita abaikan. Padahal di tulang belakang inilah tersimpan dan terlindungnya saraf-saraf yang paling penting. Kadangkala kerana kesilapan kita sendiri maka terjadi kerosakan atau kecederaan di tulang belakang, yang mengakibatkan pelbagai masalah yang terpaksa ditanggung. Penjagaan tulang belakang adalah penting bagi mengurangkan masalah seperti sakit belakang, sakit tengkuk, rasa letih lesu serta kita merasa sihat cergas dan berkeyakinan. Salah satu cara atau tips menjaga tulang belakang juga termasuklah mendapatkan tido yang sempurna dan selesa. Bila tido sempurna dan cukup, maka kesihatan juga terjaga contohnya membaiki daya ingatan, mengelakkan penyakit jantung dan tentu sekali masalah penuaan disebabkan tido tidak cukup atau sempurna. Selain itu tidur yang sempurna juga dapat mengurangkan tekanan seharian membuatkan tubuh anda penat dan sekali gus mempengaruhi hari yang anda lalui. Anda akan menjadi mudah marah, tidak bersemangat, hilang tumpuan dan tidak gembira apabila keadaan tidur yang tidak sempurna ini mempengaruhi rutin harian anda.

Hmm tengah berjalan dalam Mall tiba-tiba nampak tilam Goodnite Forever Love tengah display. Amboi.. terus mata terpaku jangan ditanya apa perasaan. Rasa nak terjun, baring bergolek semua ada. Bestnya bila labuhkan diri ke tilam tu aduhai, nyaman sungguh rasa dah taknak bangun pula.
Kalau nak merasa tilam hotel boleh lah beli tilam Goodnite Forever Love. Hah tagline pun “Goodnite Forever Love” ibarat tidur dalam malam penuh kecintaan gitu. Dasyat, sah-sah feeling cinta habis bila tido atas tilam ni. Tahukah kelebihan tilah Goodnite Forever love ni adalah 5 Individu Zon Bersalut Sistem Gegelung, Busa Bio Kepadatan Tinggi, Busa Bersalut Reka Bentuk, Atas Mewah, Rekabentuk Bertepi Geometri Indah, Ketebalan Tilam: 15.5 inci, Mattress Firmness: Firma Sederhana dan Lapisan Keselesaan    G-Latex™ Getah Asli Premium.  Sememangnya Goodnite sememangnya pakar dalam pembuatan tilam ni. Semestinya pengguna akan berpuas hati dengan tilam dari Goodnite.

Memang berbaloi kalau nak beli tilam Goodnite ni, jika dipandang pada harganya memanglah mahal tapi kualiti tido yang diperlukan, dari segi keselesaan dan spec yang ada pada material Goodnite ni, mampu buat pengguna sangat berpuas hati. Terutama sekali Doctor. Aku ada seorang kawan bekerja sebagai doctor di salah satu hospital dalam negara, bekerja di unit kecemasan membuatkan beliau sentiasa mngimpikan tempat untuk rehatkan badan setelah seharian sibuk bertugas. Semestinya dia juga memperakui yang tilam Goodnite Forever Love ini sangat bagus dan berbaloi untuk di beli. Bukan sebab harganya tapi kualiti tilam tersebut.

Untuk maklumat semua harga bagi setiap jenis adalah berlainan


  • -          Queen size (5’) = dari  RM4,399.00
  • -          King size (6’) = dari RM5,199.00 


So apa lagi, untuk yang sedang mencari tilam yang mampu membuatkan korang tido nyenyak hingga tak sedar bumi tengah gempa, boleh lah beli tilam ni. Berbaloi sangat terutama sekali yang bertugas atau menjalankan kerjaya yang menggunakan kudrat seharian dan memerlukan tempat paling selesa di abad ini untuk merehatkan badan. Pilihlah Goodnite Love Series  . Aku amat suka Forever Love dari range tu. Nescaya akan terlena dan terhindarlah korang dari sakit belakang, sakit badan mahupun mimpi menakutkan (kidding).


#GoodniteLoveSeries #YourSleepingPartner #Statfree

You May Also Like

18 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.