Pencarian lace untuk projek jahit jahit


Skang kan trend baju guna material lace. Awak lak anak tukang jahit yang sememangnya tak pernah nak belajar menjahit secara proper. So ni projek bajet bajek try and error la ni. Di temani partner in crime aku Nonie. Ke Nagoya kami mendapatkan bahan. Kebetulan rezei kami setiap kain ada 20% sempena puasa dan raya.


Cantik jugak hitam ni, sayangnya aku tak suka hitam..rase macam orang jahat je.. 


Ok ni pilihan aku dan ada lagi dua warna kami pilih dan siap bayar. nak tengok ape jadi??

taadaa..


Berangan nak jahit baju macam ni, tapi sudahnya jadi macam ni..



sebab ape??
Sebab tak pandai lah, susah kot nak buat kebaya indon macam gambar pertama tu, mungkin mudah bagi yang sememangnya terer. Amator macam kitaorang ni, yang paling senang jela buat. Tu pun sepasang lagi si Nonie dah silap potong, tinggal yang merah aku import kat Mak tolong bikin kan.. nt tengok lah hasil dari kerja tangan mak.


You May Also Like

2 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.