MERCEDES-BENZ STYLO ASIAFASHIONFESTIVAL (Part2) Happy Color

MERCEDES-BENZ STYLO ASIAFASHIONFESTIVAL PRESENTS “NEUTROGENA® HAPPY SKIN” A SHOWCASE OF STYLISH, COLOURFUL MODERN DESIGNS3 Mei 2017, berlansungnya satu pertunjukkan fesyen yang mana memperkenalkan koleksi fesyen 
“NEUTROGENA® HAPPY SKIN 24/7”, merupakan satu siri yang terdiri daripada 30 rekaan yang dipaparkan di Mercedes-Bens STYLO AsiaFashionFestival (MBSTYLOAFF) 2017.

Dihasilkan oleh pereka tempatan yang berbakat Kittie Yiyi dan Hazzer Wan Lee, koleksi Happy Skin 24/7 melambangkan perasaan gembira dan keceriaan seseorangapabila memiliki kulit yang sihat dan cantik.

Menurut Julia Teo, pengarah pemasaran Bersekutu Bagi Kumpulan Syarikat Konsumer Johnson & Johnson, yang memasarkan Neutrogena di Malaysia, kulit yang sihat dan cantik merupakan salah satu sumber kebahagian wanita. " Sebagai jenama no 1 yang disarankan oleh pakar dermotologi, kami percaya bahawa kecantikkan bermula dengan kulit yang sihat- sesuatu yang dapat memberikan keyakinan positif dalam kehidupan harian mereka. Sesuatu yang dapat memberikan keyakinan positif dalam kehidupan seharian mereka.

Bayangkan perasaan anda apabila melihat kulit yang sihat dan berseri apabila didepan cermin, tidakkah anda berasa lebih gembira dan yakin untuk memulakan hari anda?Sememangnya kulit yang sihat dan cantik mampu menggembirakan dan menceriakan seseorang dan inilah sebabnya kempen terbaru kami menampilkan  Happy Skin 24/7 dengan Neutrogena, " katanya.

Gambar sepanjang majlis berlansung.

Ini adalah pengalaman paling best sebab dapat menghadiri majlis yang prestij yang para jemputan khas adalah dari kalangan VVIP.


Hihi saya bukan VIP yer.. blogger jemputan saja..“50 SHADES OF RED” 


Dress code untuk majlis (MBSAFF) adalah happy color. Tengok saja Dato Kee Hua Chee yang superb glamerous and bright shine like a diamond malam tu. Aku rasa dia adalah tarikan yang menjadi perhatian photographer yang hadir (gambar sumber Mr Google)
Sebenarnya banyak gambar yang aku snap tapi handphone buat hal, tertiba terformat lak..naseb sempat upload kat FB during the event. Kalau tak lansung takda kenangan.


P/s : jangan serik ajak lagi yer Neutrogena!! hihi


Comments