Double Celebration for New Staff and Birthday Boy

by - September 27, 2016

Semalam ada majlis luncheon team 500 (Investment team). Yang ni Onie staff baru dari evaluation yang belanja. Baik hati tau belanja kami, bukan sikit semua orang 12 orang dalam satu team. Kebetulan tarikh lahir vice president kitaorang a day before, Kira CIO texting aku kira nak buat double celebration on the day itself, Sambil buat sambutan staff baru dan juga sambut birthday boy. 


So venua makan-makan adalah sangat unik. Hihi Onie pilih Subway, Healthy sangat kan?? hahah makan-makan tapi tetap sihat. Jam 12 Ajue dah texting cakap cake dari EAT CAKE TODAY dah sampai dan aku kena collect dan sorok. Dalam 12.30 kami ke G Tower sekali dak Onie dah anta gambar itu birthday boy sudah sampai dah.


Laju je dia kalau bab makan.. eh..eh.. xlah  (jangan dia baca ni sudah.. mati aku)








Entry kali ni aku share gambar Birthdayboy je semata bagi korang cuci mata sepuas hati ok. 


Ok nilah budak baru tu, Onnie. Happy go lucky, bold dan spontaneous punya orang ini budak. Nanti kna buat satu entry pasal dia, kalau nak cita kat sini tak cukup masa. 


Our CIP500 Investment Team VP vs CIO


Cake sponsored by CIO Salted Caramel cake (sedap menjilat jari)


P/S 

Happy birthday En Azman, semoga dipanjangkan umur dan dimurahkan rezeki, disihatkan tubuh badan dan bertambah subur (macam  CEO's wish). Menjadi Boss kesayangan staff dan maintain boolat dan comey (hahahahah) 

Onie- Thank you belanja makan, sumpah keyang ke malam karang, sebab tali perut comel xsebesar mana, biskut tu yang paling win. So sedap... Thank youuuuuuuu.. nanti comel treat u a lunch plak ok? And.... Welcome to Cradle! Welcome to Investment Team and Welcome to Superstar Gang Onie!!!

You May Also Like

0 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.