The Lost World Of Tambun 6-8 May 16 Pt2 Last

Nak memastikan entry post aku tentang Tambun ni habis, haruslah share gambar yang sempat aku snap menggunakan ipong cabok aku ni, Maafkan skali lagi sbb kualiti gambar tak dapat dimaafkan, a bit blur tapi masih dapat memperlihatkan image yang nak cuba disampaikan. sekian,..

Inilah pertama kali dinner aku yang mana kami tak sempat nak bergambar sakan dengan cradlelians lain, sebab anak aku tak habis-habis merayu nak mandi, aku dah nak bertukar jadi hijau dah.. sebab tak larat dengar die merengek aku terus balik selepas event dinner tu tamat. Settled!!






Makanya kau hanya mampu syok sendiri bergaya ootd dalam bilik tepi tingkap. hurm.. boleh lah dari takda kan...




Tu dia pemenang best Dress kita. komen aku "mereka layak menang" super awesome kot!!! 




Keceriaan Cradlelians yang suka selfie,wiefie dan segalanya lah..


Ok turn azriel nak selfie ngn mommy tapi blom ready die dan snap.. ishhh..

Kesokkanya last day before leave, aku dah janji ngn azriel nak bawa die main air, kena lah tunai awak dah janji kan? so pagi tu bangun awal dan breakfast laju-laju trus masuk pool sampai jam 11.30 pagi, lepas tu aktiviti seblum nak keluar check out aku bawak lah dia berjalan sekitar theme park, maaf asben takda time ni sebab die tengah recharge tenaga dalam bilik. So hanya kami berdua meronda bagaikan pasangan dua sejoli..



Jelas kelihantan keseronokkan si hero sebab dapat berjalan kaki meronda kawasan theme, mana taknya biasanya aku akan letak dia dalam stroller dan kami akan biarkan dia seharian didalam tu. Boleh dikatakan kasut yang kitaorang beli kat Azriel tak penah jejas tapaknya sebab jarang guna ataua dalam erti kata lain kasut tak rosak lansung sebab tak pijak tanah.


Big..big boy sangat..



Buat muka belali gajah katanya..




orang suh buat muka ngimau itu plak effect muka yang die buat. hahahh



tempat orang mendulang emas, style dulu.. aku takdalah try.. 



  bye..bye Tambun nanti kitaorang datang lagi, sejujurnya memang tak puas dan kena repeat, bukan sahaja anak emak pun skali tak puas nak main air dan pusing theme park. Sekian!!

You May Also Like

0 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.