Alhamdulillah Rezeki HABIB JEWELS..blingggggg..blingggg..

Hihi.. tuah ayam nampak dikaki tuah manusia siapa tahu. ecehceh.. over nau..nau berfalsampah kan. Tapi tula sape sangka lucky draw tahun ni aku adalah antara yang bertuah dapat cash voucher dari HABIB Jewels. Tu da.. kau hado??!! Tak sangka sakan lah silau milau mata orang bila jeling tang pegelangan tangan aku ni. hahahah.. Thanks to Wani sebab jadi penasihat juga selaku penembak tepat dalam permilihan design gold aku ni. Nak harapkan aku memang tak ngetilah sebab aku pecinta emas putih (sign mati) tapi memandangkan kata orang emas kuning ni, bagus untuk pelaburan hari tua dan di waktu kesusahan. Akur dengan nasihat sekelian umat aku lelaju pegi habib redeem ler.. apa lagi. So malas nak citer banyak sebab taknak nanti nampak keriakan aku terpancul kang. Layan gambar yer. Takdalah tebal macam rantai boruk tu, sebab aku lebih sukakan yang nipis, halus dan simple..






Cantik tak? hihi.. thank you Cradle!! thank you Crocs 
thank you Allah dan thank you semua. Eh lupa Thank you En Nazrin Hassan sebab picked my lucky no "202" hihi.

You May Also Like

2 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.