Review :Maharani Eyeliner V’Asia

by - January 31, 2016


Kali ni aku nak review tentang celak mata. Mesti antara korang wajib keluar rumah bercelak, ibarat kalau tak pakai celak macam nampak togel je mata. Macam aku tak bermake up nampak dull dan tak semangat je. Kelebihan bercelak satu diantaranya dapat menghasilkan satu eyelid yang cantik tajam dan menawan. Bila apply celak juga menampakkan mata si pemakai kelihatan galak dan menonjol. Banyak dah aku test produk celak ni, dari celak mekah jenis cecair pensil sampailah sekarang jenis yang macam pen tu. Jangan salah letak silap-silap suami bertukar dengan pen. 


Maharani Eyeliner Celak Hitam & Pekat keluaran V’asia. Maharani Eyeliner menampakkan mata anda lebih cantik, galak dan menggoda yang mana akan menaikkan lagi seni kecantikan mata wanita.
(ayat asal produk ni). 


Ada 2 variety warna untuk dipilih coklat dan hitam pekat. Semestinya pilihan aku hitam pekat.


Muncung tirus yang sempurna menjadikan sapuan pada eyelid sekata dan tak comot juga senang dibentuk.


Kesan sapuan pada kulit lengan. Hitam dan pekat.


Aku boleh bagi 5 bintang dari segi bentuk, kandungan bahan didalamnya serta bentuk muncung tirus seperti pen, memberikan kemudahan dalam membentuk eyelid mata kegemaran. Tahan lasak, tahan air dan sekata warnanya. Warna hitam pekat tu yang membuat aku suka kerana dengan sekali sapuan je dah nampak kesan kepekatan warna tersebut. Berbeza dengan sesetengah produk yang aku dah pernah cuba. Nak kene tenyeh 2,3 kali baru nampak extreme diva mata tu. Tapi yang ni cuma sekali. Harga pun tak mahal RM16-00 sahaja. Tahan lebih daripada sebulan, walau aku appy hari-hari dan bamyak kali.

Kelebihan yang aku dapat tau tentang Eyeliner Maharani produk dari Vasia ni adalah;
  • Membantu mencerahkan pandangan dan peglihatan
  • Membantu menyejuk,meredup dan mencantikkan bulu mata
  • Membantu melebatkan dan menarik perhatian
  • Membantu meningkatkan keyakinan diri
  • Sesuai digunakan bila-bila masa
  • Senang dibersihkan

You May Also Like

4 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.