Crocs baru

by - January 15, 2016

Niat nak beli untuk anak, memandangkan kaki anak bujang aku makin membesar. Rasanya haritu baru beli untuk raya tapi sekarang dah tak boleh muat. Cepat betul anak membesar. Tapi tula dalam niat nak belikan untuk anak, haruslah mommy tumpang sekaki. Memandangkan mommy tak boleh pakai heels paling kurangpun 9bulan. So koleksi kasut dan sandal kat umah dan office semuanya bertumit. So kena lah cari satu yang mana bagus untuk kegunaan harian aku dan sesuai untuk semua occasion. Taaraaa... tu dia.. nak-nak sekarang Crocs buat SALE dengan pembelian Crocs 50% for 2nd item. nampak? marketing strategic sangat. Dah tentu skali orang macam aku akan terjebak. Selamat gaji bualan ni. Bye-bye.. jumpa lagi untuk next gaji.




one size bigger aku beli sebab nak bagi Azriel pakai dan guna lama skit sandal tu. Kalau kebiasaan, sandal tak jejas pun tapak tapi dah tak boleh guna huhu.. sebab kaki dah xmuat.

You May Also Like

2 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.