Azriel suka fishing.

by - December 07, 2015

 So daddy belikan toy baru untuk latih Azriel fishing. Memandangkan lately dia suka tengok fish kat Ipad. Asal nampak tasik,kolam atau lopak air Azriel akan sebut "mommy fish" so maybe kat situ dia nak menunjukkan minat atau hobi dia pada kami. makanya daddy belikan toy untuk dia layan. 


Mula-mula dapat mainan ni, bukan main excited dia. Sampai tido pun dengan ikan-ikan ni. ajak mommy daddy main skali tapi dia main ngelat. Asal kitaorang dapat ikan dia rampas ikan tu balik masukkan dalam lubang kolam tu balik .. ish budak ni kan.. tak nak kalah.




Korang mesti biasa dengan mainan ni kan, kat fun fair ada game ni, bayar token RM2 dan layan satu pusingan pancing ikan, kalau kena target dapat lah bawak balik hadiah. Ini kat umah kitaorang beli bagi dia merasa. Dengan mommy2 leka melayan.


Sudahnya mommy angkat bendera putih. letih tunggu ikan makan umpan. letih lah. Sorry Azriel mommy tak secekal kamu. So teruskan usaha yer. Rancangan lepas ni nak bagi Azriel main play dough plak. Nanti kita tengok tahap excited dia plak lepas ni.

You May Also Like

0 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.