2nd time azriel naik flight

by - October 02, 2015

Untuk tahun ni. Ni holiday pertama Azriel. Sorry sayang. Untuk tahun ni, ni paling jauh mommy boleh carry kamu. Nextime mommy bawa tempat lain plak ok.

Alhamdulillah setakat ni azriel behave sangat. Naik flight pun tak meragam. Cuma dia macam orang jakun la kejap. Semua orang ditegur. Semua benda nak dikelebeknya. Dulu masa umur 6bln dah penah travel korea jauh lebih lama dari sarawak ni. Tapi masa tu kecik lagi. Ragam pun takda. Sepanjang perjalanan ke sarawak 1jam 45mnit. Azriel masih mendengar kata. So mommy decided yang next travel mommy can bring u along ya. Good boy.

Memandangkan sampai airport awal so takdalah kelam kabut masa check in. Semua orang tegur sebab kita pergi berdua je naik flight.. maklong ngan acik dah fly utk first trip so kita lambat sejam. Terpaksalah mommy bawa kamu pusing airport hingga anak mommy ni tido. Kesan dari tido yang banyak tulah buatkan azriel tak tido dalam flight. Gasak lah. Budak lain melalak kot. Dia rileks je. Disebabkan schedule flight delay so kita sampai Kuching agak lewat petang sikit. Dah sampai airport kak Ruby dan ipar dah menunggu.

P/s: lega sepanjang perjalanan azriel sangat behave. Cuma kadang kadang dia meragam. (Bila dah bosan) standard la budak.

You May Also Like

4 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.