Bondingtime with my bigbosses

by - September 22, 2015

Memandangkan hampir 2bulan lebih tak keluar berjalan anak beranak. Kali ni nak juga bawa azriel keluar. (Poyo padahal mak yg gedik kan). Tak kisah janji kua refresh sket otak dan minda. Konon bawak azriel The Mines nak bagi dia tengok "fish". Skali ikan pun reti pasal haze ni. Xmuncul2. kata jerebu duk dalam umah dorang lah kot. Sudahnya tengok jela boat yang parking tepi gigi tasik. Nak bawak azriel ronda naik boat tak yakin lak. Mandangkan dia lasak tahap atlit. Tunggu lah dia besar sket lagi bagi dia paham dan dengar cakap. So makan- makan kat fish and Chip beli barangan tak penting ronda sampai lenguh kaki lami pun balik. Cukup lah aktiviti untuk hari ini.






Ok panggil fish tu kua cepat..


Sakan menulis kononnya..




You May Also Like

0 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.