Untuk anak apa saja kepuasa bagi setiap ibubapa

by - August 05, 2015


Alhamdulillah bulan ni ada sikit uwang lebih, takda lah kaya mana tapi boleh lah.. so dala kepala nak gak pikir something untuk anak teruna aku ni. So kebetulan si Wani ajak jejalan KLCC, dah nama pun asuk klcc. Harus lah singgah ke segala tempat yang ada barang budak.

teringin sangat nak belikan azriel sneaker macam Converse ni, Tapi bila dapat tentangan dan pendapat para ibubapa yang berpengalaman. Aku ambil keputusan untuk hanya belikan Azriel sneakers dari Cotton On Kids, Finally jumpa this type yang mana aku sangat suka. cute kot budak-budak pakai. Tapi tanya pendapat en suami skali die cakap xlawo da.. sbb macam kasut skolah, sambil elawak dia cakap nanti kasut Azriel kena kapur selalu dan jemur blakang fridge. Hahahahh.. esti pengalaman dari veliau tu. Sebab kasut aku hitam dulu, dan aku tak penah basuh kasut tu sebab kasut hitam mana nampak kotornya. dan tak perlu kapur setiap kali. hihi. But for me personally suka kalau kasut ala-ala skolah-skolah ni.. omey anggat..


Botol air tu kalau di ikutkan azriel dah ada 5 koleksi. Sebab kenapa aku suka belikan die botol air ni, sebab azriel sangat sukkan air kosong. dia suka minum air kosong sampai 4 ke 5 kali top up isi air kosong. Air lain selain air kosong adalah yakurt. Kalau sejuk die kurang sket la. tapi kadang die sedut je kalau daddy dia offer.

Bag tu pun sama sebab aku rasa hero aku kalau pakai bagpack nampak comey  hihi





 coey kan???

You May Also Like

2 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.