SEPHORA it palette NEUTRALS Review.




Dinner yang lepas, company tempat aku keje ada anjurkan family dah dah malam tu kami ada dinner yang bertemakan MTV Awards Night. Biasalah kalau MTV ni warna yang terlibat adalah funky colors semestinya warna-warna berani kan? So i decided to bought this palette dari Sephora. Nak tengok end result lepas apply...  

Review :

Warna palllette yang menarik dan ada sedikit glitter so akan buatkan mata nampak bundar dan drastik effect pada mata bila apply. Tekstur palette yang sedikit powder dan fine, so nak bagi warna kekal basahkan sikit brush korang ok. Memula pakai maybe nampak sedikit keterlaluan warnanya. Tapi lame kelamaan warna tu akan blend dengan minyak muka korang dan hasilnya kebaBOOM!! korang akan suka. Begitu jygak aku.

Harga : RM120 + eye-shadow brush + pencil liner utk mata. 






Untuk rujukan boleh refer how I apply my eye shadow palette referring palette no ok.


Enjoy my finishing look for my MTV Awards Eyes Make up







You May Also Like

2 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.