neng geulis Clearance Sale.

By suara dari telapak kaki comel - May 23, 2015


(Dalilah cardigan RM79 dari RM89, Plain Jean RM100 untuk 4pcs, dan Glitter Jean RM100 untuk 3pcs. kalau harga asal mau ko tak makan sebulan untuk semua nilai setiap helai ni.)

Wanita tidak dapat lari dari.... SSHOPPING! ! Dan habit ini juga menghantui aku. Dah banyak kali aku cuba bertahan, tapi apakan daya.. aku insan yang lemah lagi rapuh..nak-nak pulak bila ada perkataan "clearance" or "sale". Ok.. matilah kalau laki aku baca post ni.. huhu.. nak buat camne.. ubat stress dan sedih paling mujarab diabad semesta ni adalah SHOPPING.  Sorry dad!.

So korang yang ada penyakit pantang sale atau clearance tu. Boleh lah serbu butik neng geulis berhampiran korang. Sebab kebanyakkan koleksi yang diorang ada sangat cantik, trending dan paling penting harga tu dah tahap runtuh bumbung. (Cakar-cakar muka bila belek setiap koleksi clearance. Huhu menangis sendu bila tengok harga. Jauh betul potongan harga dari harga asal. Tak caya? kena lah pegi tengok sendiri. Atau layari laman website rasmi nengeulis di http://nenggeulis.com.my/ Tawaran promosi sah sehingga 31 Mei 2015. Jom beramai ramai... Ok dah-dah wani.. tak payah nak belek lagi.. nampak tak ape yang ko dah berjaya sambar dalam paperbag kat siku tu. Cukup kang aiman ko bang kat telinga kang baru tau,insaf-insaf !!! (pesanan untuk aku jugak)


Ok kitaorang datang dengan dua kereta dah kak Reen salah seorang darinya. Dan aku yakin serta berani jamin dia buyer yang sangat havoc. sebab boleh dikatakan die borong keseluruhan koleksi tudung dan cardigan. Kira aku dan wani masih terkawal lah. Dan aku suka sebab dia rajin telitikan setiap pilihan kami. tajam mata dia. (pesan dia pilih betul-betul elok dan kemas supaya tak menyesal sebab nanti tak boleh tukar)


Ok dah kami berdua.. muka ada sehnyummmm.... 

  • Share:

You Might Also Like

1 100 org jejak kaki

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah