1 portion macam makan untuk 2 orang.

Aku tahu mesti ramai yang penah dan suka makan kat Swensen Cafe & Restaurant ni. Tapi ni biasalah, makluk paling lambat tau sebarang kedai makanan sedap ni. So nak dijadikan citer, hari Selasa lepas (ye aku tau citer throwback) Wani gang kaki lunch aku ada meeting, so aku takda gang. Pahtu plak member opismate yang lain plak duk tengah clean eat (aku pun tapi hari tu lapar dan ter cheat meal). Tingal lah gang borak study aku. Tapi dorang ni sume pangkat bosses la..






Harga yang mampu bayar, size portion yang besar gedabak.



ni salad aku punya. besar gedabak bowl dia suai makan untuk 2 ke 3 orang ni Grill Chicken Salad.


En Azizul punya Spaghetti Aglio Olio


En Hafizi Mac N Cheese. Perghhh.. ini terbaik sedap plus ganda-ganda lelemak cheese di situ..


Acik punya  Double Cheese Beef Burger


Aizuddin Maccaroni Bolognese

Dah aku boleh bagi rate 10/10 sebab sedap, harga tak terlalu mahal.. lebih kurang makan kat nandos je dan size hidangan yang super gabak. Dimana tak perlu risau untuk gemuk sorang-sorang. Bila share reramai semua akan turut gemuk bersama.

Kat sini macam-macam adalh dan yang popularnya adalah dessert dorang which is ice cream..



Nak tengok menu kat sini http://www.swensenskl.com.my/

jemputttt...singgah lepak ok. owh.. btw xsilap aku Swensen bar and restaurant ni ada 2 hq. satu kat Kl satu lagi kat Penang SP. so korang pilih lah naak g mana satu yang terdekat ok. branch kat KL pun banyak. ala apa susah bukak Kamus location Mr Google pahtu carilah Swensen KL. 




You May Also Like

2 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.