Nooryana Najwa & Daniyar Kessikbayev Wedding Reception

29/3.2015, bertempat di PWTC Kuala Lumpur. Pengalaman yang tak dapat dilupakan, apabila berpeluang dan mendapat jemputan khas dari Yana bersempena Majlis persandingan beliau bersama pasangan. Yela.. biasa je pergi kenduri, tapi tak sangka lah plak berpeluang hadiri majlis anak PM kita kan. hihi.. Rezeki kan, kebetulan kami bekerja dalam satu team investment. ( Maaflah tak mampu nak bercerita detail) pe-pe pun layan jela gambar ok. Thank Yana for having us!! May your life together will be filled with joy, happiness and lots of love dear.


























p/s : cantiknya baju pengantin, meriahnya majlis.. bestnya.. terasa kat kayangan sangat.. huhu.. terasa nak bersanding balik..kihkihkih... beautiful bride, amazing scenery tak boleh nak ucap... bagi sesiapa yang ada pada dan ketika majlis mesti tak mampu nak gambarkan dengan kata-kata. huhu..

You May Also Like

0 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.