Maggi Royale kegilaan apakah ini?

by - January 29, 2015


Kot aku sembang ada yang akan cakap aku tipu, Tapi itulah hakikatnya, kesedapan yang membuatkan korang ketagih. Yang menjadikan aku kata ia gila adalah dengan harga RM7 hanya isian 4 bungkus Maggi sahaja di dalamnya membuatkan en asben sanggup borong stok dah macam kedaai runcit rumah aku dibuatnya.

Secara jujurnya en asben yang terlalu sukakan Maggi sebab itulah makanan ringkas yang wajib ada, sebabnya ia ringkas dan mudah disediakan. Aku gitu-gitu je. Sehinggalah en asben beria duk racun aku supaya cuba try test perisa Maggi baru iaitu Korean Spicy dan  Kari Seafood. Yang pasti aku dah rasa kedua-duanya. Yang Korean Spicy tu, memang spicy tahap berasaap telingaa, sesuai untuk mereka yang suka makan pedas macam aku. Biasanya aku tumpang mangkuk en asben je. Tapi gambaar kat bawah ni adalah kegilaan aku menyediakan Maggi Kari Seafood dengan lebih teratur lah sanggat .  Yer aku siap tumis bagai masuk sayur sume tambah lak cili api, end result.. Perghhhh!!! kalah maggi letop.. Ternyata sedap weii.. sesuap xcukup, 2 suap layan lagi.. sampai lah eh.. dah licin?? sedap kott. Taknak sembang banyak korang layan saja gambar-gambar dibawah sebagai bukti kegilaan terhadap Maggi Royale. Yang tak penah rasa, better laju-laju pegi cari confirm tak menyesal.


Bahan-bahan tak hingat.


Kebiasaanya stok-stok ni tahan seminggu je kottt.. (sume Daddy yang balun)


Taaaraaaa... Nampak sedap kan?? iyer memang sedap pun, terasa macam makan Maggi Ketam, eh Maggi Bandung eh tak jugak, camne tau nak habaq.. memang yumyum lah..


Jemput mandang yer sume.. Bismillah...

You May Also Like

2 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.