‘DiGi iPhone 4SURE MOST AFFORDABLE’

by - January 29, 2015


Seperti semua sedia maklum, peranti media terulung dan termudah diabad ini adalah telefon mudah alih yang banyak memberikan kesenangan kepada kita semua dalam menyampaikan sesuatu termasuklah nak update apa-apa status sahaja. Tapi nak pakai phone pun takkan nak pakai prepaid untuk serve internet. Untung-untung haruslah line. Dah semestinya kena cari yang menjimatkan serta mampu bayar. Bukan kata pakai prepaid tak bagus tapi, bayangkan dalam duk syok bersosial dilaman cyber tiba-tiba.. Krik…Krik… lorh kredit dah abis, mula lah terkial-kial cari kedai top up kan. So Untuk pengetahuan korang DIGI ada offer plan pakej untuk gadget dimana korang juga mampu untuk memiliki Iphone 4S siap bersama IDigi Plan. Ok mari kita sama- sama buat pernilaian kepada table cost yang korang kena spend bagi 3 jenis most wanted Telco in Malaysia.


Dan dari pemerhatian yang korang sendiri dapat lihat bahawasanya Plan IDigi 88 adalah sebanyak RM55 bagi Iphone 4S 16GB compare to 2 telco lain yang mana jika di catur kira akan membebankan korang untuk contract selama 24 bulan (masak gak makan meggi belah 4 lah jawabnya). Taknak lah macam tu. Menghabiskan sisa hidup semata mata untuk bayar bill yang sangat tak masuk akal.



So jika ditanya apa pilihan aku semestinya aku akan memilih IDigi Plan, kerana kos peruntukan setiap bulan adalah terendah. Memandangkan aku sememangnya pelanggan Digi sejak dari tahun 2008. So dengan yakin aku amat menyokong Plan digi dimana quota yang tiada had nilai juga hidden charges dibanding antara plan Maxis dan Celcom. iDigi 88 Iphone 4S plan menjadi pilihan sebabnya “DiGi’s iPhone 4S plans the most affordable” 

You May Also Like

0 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.