Masa berharga bersama tersayang

by - November 08, 2014

Dah lame tak bawa azriel pergi kidszonia. So minggu ni daddy ajak bawak dia. Memandangkan azriel tak demam dan keadaan die aihat waalfiat. Kalau tak asyik tak sihat je die.

Dulu masa mula mula bawa azriel masih kecik. Skang dah besar dah taknak pimpin dah taknak dengar cakap mommy daddy. Bajet big big boy sangat. Main taknak diawasi. Halang sikit apa dia nak main mesti menjerit satu mall boleh dengar. Tapi kitaorang happy bila tengok azriel aktif dan ceria.

Masuk kidszone ni kena perhati lebih bila azriel mai  sesuatu. Nak nak minggu ni, ramai betol budak2 datang. Dahtu ada yang lasak tahap dewa.. selamba je die lompat keriangan nasib tak kena anak aku.  Tapi nak cakap apa. Budak budak memang macam tu. Suka aku tengok barang dan alat permianan dalam ni. Kalau bilik mainan azriel sebesar dan seluas ni kan bagus.

Dapatlah kitaorang spend masa 3 beranak kalau x masing masing slalu bizi. So arini hari untuk azriel.  Enjoy azriel!

You May Also Like

2 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.