Meeting sepanjang minggu ni.

by - September 24, 2014





Kebelakangan ni, aku sikit sebok, nak kata sebok sesangat kalah PM tu takdalah tapi memang sebok lah sebab banyak documents atas table aku yang blom clear up lagi. Sepanjang 2 hari ni, aku terlibat dengan pitching dan meeting, sah sah lah takda masa nak godek dan update latest post.
Ni pun sebab diorang bagi short break so aku sempat lah type  apa yang sempat ditekan pada keyboard ni. Letihnya lahai.. huhu.. ngantuk pun ada..Esok ada action coach lagi, makna kata seharian lah dalam meeting room.. fuhh..lebam.. Nasib baik sesi action coach tu best. Ada lagi product yang aku guna yang belum sempat di review. Nanti2 dah free aku update lah nanti.

You May Also Like

0 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.