Azriel dah pandai duduk lah..

By suara dari telapak kaki comel - November 18, 2013






Terkejut mommy dia bila keluar dari dapur tengok tengok anak dah pandai duduk. Alahai anak excited lebih lah bila tengok Azriel dah boleh duduk, Masa ni umur die baru cukup cukup 6bulan. Cepatnya masa berlalu. Sekarang dahnak memanjat plak. semua benda nak dicapai pantang tengok dah plak. Ape apepun mommy sangat happy bila kamu membesar dengar sihat sayang. 

p/s : Tak sabar nak dengar kamu panggil kami mommy dan daddy..ouchhh soooo...cute..wooo..

  • Share:

You Might Also Like

0 100 org jejak kaki

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah