Aqiqah untuk Azriel

Alahamdulillah selesai sudah majlis aqiqah untuk cahaya mata kami Zairiel Azriel Hezry pada 7 Julai 2013. Tak ada apa yang istimewa selain dapat kendurikan 2 ekor kambing untuk tetamu. Alhamdulillah sume berpuas hati. Untuk majlis ni aku tak banyak masuk campur sebab segala persiapan ditaja sepenuhnya oleh MIL. Syukur moga murah rezeki. . Cuma en suami support untuk kambing dan catering. Tak dapat nak citer panjang sebab tetamu ramai dan aku tak bersama camera time tu. Ini je yang mampu untuk tatapan anda sume yer.











2 perkara yang buat aku seronok pertama adalah Azriel sedang mengayakan baju melayu yang aku jahit sendiri dan yang kedua aku mampu sarung baju nikah cuma sangkut dibahagian dada(sebab bf itu pasal saiz disitu tertiba bertambah) dengan itu telah berjaya membeli baju baru yer yang ako gayakan sekarang.

Mula2 konon nak pakai selendang tu letak dan tebar je atas kpla cam rimas skali kebetulan ada pin tudung nah siap silang camtu nmpak lah kemas sikit. Mungkin satu hari akan dibukakan hati untuk bertudung terus..amin..

You May Also Like

2 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.