Nail and hand cream by Daiso

by - October 15, 2012

Hari minggu yang lepas terasa sangat lah bosan bila dah dekat 3 bulan ako tak keluar rumah bila hari minggu. Yela kebiasaan orang akan plan nak g mane buat ape untuk hari cuti. Terasa kuat sikit badan ni berjalan. Bubu bawak ako keluar, tapi tahap kemalasan ako yang sangat tinggi, walau ako keluar pun ako hanya selesa lepak dalam kereta. Hurm.. Baik takyah kua kan, duk umah lagi bagus.. Tapi bosan ni tuhan je yang tahu. Gagahkan diri masuk Daiso at Jusco area umah je pun.. Memang btol2 keluar untuk trus ke situ saja. So dalam masa 15 minit ako tawaf dalam Daiso tu ako punya lah belek ape yang menarik boleh ako rembat bawak balik, tak syak lagi masa nak keluar dari situ, si mata tertarik dengan botol cream lotion nih, ako xda buka atau test bau. Nampak cam cute2 tuh trus lah amik bayar ia merupakan Nail and hand cream yang ada bau campuran rose dan strawberry .. Wah sangat wangi dan baunya berpanjangan, kira tak menyesal lah beli. Tau jela harga barang daiso kan sume Rm5. Kira berbaloi baloi lah..




Result : selepas ko apply je cream nihyang bestnya ia tak tertalu greasy dan stukturnya sangat ringan, pahtu tangan dan jemari ko akan wangi dan ia bertahan smpai ko g cuci tangan ko lah.. Permukaan tapak tangan kulit tangan dan kuku jadi lembut gitu dan bercahaya.. Ecehceh.. Betol lah.. Dlm cream ni ada cam kristal blink2 bila apply je ada cam kilat2 kat tangan jari ko.. Cer lah cari nt kat Daiso yer..

You May Also Like

2 Comments

Blog Disclaimer

This is a personal blog. Any views or opinions represented in this blog are personal and belong solely to the blog owner and do not represent those of people, institutions or organizations that the owner may or may not be associated with in professional or personal capacity, unless explicitly stated. All content provided on this blog is for informational purposes only. The owner of this blog makes no representations as to the accuracy or completeness of any information on this site or found by following any link on this site. The owner will not be liable for any errors or omissions in this information nor for the availability of this information. The owner will not be liable for any losses, injuries, or damages from the display or use of this information.