VENOBEUⓇ Penjagaan Zon Y, RAHSIA ANTI PENUAAN ANDA. Ia membantu mengatasi dan menghapus tanda-tanda penuaan dan melindungi dari prolaps rahim.




Hi korang, kalini i nak share tentang rahsia kekal cantik luar dalam dengan product yang i baru gunakan hampir 1 minggu. Bukan calang calang product bila once dah apply ia kekal maintain up to 6 months. Ramai yang dah guna dan mengesahkan keberkesanan product ni.

tahu jela wanita bila usia kian meningkat walaupun mengamalkan n pemakanan sihat dan amalan kesihatan akan juga ada kekurangan dan seharusnya kekurangan itu boleh didapati dengan pelbagai solusi. Nak lagi bila wanita yang memikul tanggunjawab sebagai isteri, ibu dan lagi yang bekerjaya semestinya tenaga masa adalah terhad. Sebab tu lah i nak share product yang mampu merawat dan membantu memberikan tenaga dalaman dan dalam masa sama mampu mencantikkan kulit wajah serta badan.

Pernah dengar VENOBEU®





TEKNOLOGI ANTI PENUAAN VENOBEU®

Unsur Alam selama 10 tahun kajian dilakukan melalui campuran ekstrak tumbuhan berasaskan eksklusif, polipeptida bio-tersedia & teknologi peptida ular yang telah dipatenkan yang direka untuk peremajaan, imuniti & kesejahteraan si pemakai.

Masa Depan Perubatan dalam Peptida Racun Ular yang disempurnakan, walaupun secara amnya dianggap sebagai ancaman kesihatan yang berpotensi, reptilia adalah sumber sejumlah besar protein dan peptida, yang berasal dari racun mereka yang dirembeskan secara oral, yang dapat membantu meningkatkan kesihatan manusia. 

Venom telah berkembang untuk membolehkan reptilia pemangsa cepat melumpuhkan mangsa kebanyakan vertebrata mereka, dan mereka adalah campuran kompleks toksin aktif secara biologi dengan kekhususan tinggi terhadap sasaran fisiologi. Kekhususan inilah yang menjadikan venir reptilia sumber yang sangat baik untuk molekul plumbum yang dapat dikembangkan menjadi terapi yang dapat menyelamatkan nyawa. Dadah yang dikembangkan berdasarkan penyelidikan racun telah membantu dalam rawatan keadaan kardiovaskular seperti hipertensi dan gangguan trombotik serta dalam kawalan diabetes, sehingga menyelamatkan banyak nyawa. 

Dengan kemajuan terkini dalam pemeriksaan petunjuk ubat-ubatan dan sumber molekul plumbum yang sangat besar tetapi relatif belum digunakan, racun reptilia merupakan tonggak potensi terapi dan alat penyelidikan untuk meningkatkan perubatan manusia.

PENDAFTARAN  ANTARABANGSA DAN DIKENALI, 100% SELAMAT. 
Pengekstrakan & Pemurnian Peptida 
Venom yang dipatenkan 
Pendaftaran Kamus Bahan Kosmetik Antarabangsa Pertama di Dunia (ICID) Kementerian Makanan dan Keselamatan Dadah meluluskan ramuan kosmetik 
Semua bahan didaftarkan di bawah Korea Cosmetic Association - Kod komponen '* 912 *, 
Purified Viper Venom Peptide - Kod komponen * 473 *, 
Mamushi Oil INCI (Nomenklatur Antarabangsa untuk Bahan Kosmetik) - 
Nama: Cecair Viper Venom yang disucikan - ID Monograf INCI: * 038 *

Detail bahan dan research kajian ada disertakan untuk rujukan korang k. I nak share terlalu precise dan detail sangat tak mampu kerana teknology yang diguna pakai terlalu saintifik. kang salah terang takut salah .

Anyway i nak shared from my own experiences la. Pada I semua wanita wajib dan kena ada Venebeu ni. Sebab kesan dari pengamalan dan pemakaian hanya dengan dua tiub sahaja mampu dilihat kesannya. Dan ia kekal sehingga 6 bulan. Tidakkah ia investment yang menguntungkan untuk diri sendiri. rather than korang ke salon atau pakar kulit semata mata untuk dapatkan stuktur kulit wajah yang tegang dan sihat. Segala solusi serta permasalahan korang ada pada TEKNOLOGI ANTI PENUAAN VENOBEU®.

Pemakaianya amat mudah. Sekotak mewakili 2 tiub yang mana korang hanya perlu pakai bila nak tido, ini bagi mengelakkan cecairan  VENOBEU® keluar dan rugi lah kalau dah keluar nanti kurang lah effectiveness pada pemakai. Caranya adalah korang kena pump tiub tu ke dalam saluran vagina korang dan tak perlu dicuci. baring tidur sehngga esok pagi. Dan lihat lah hasilnya. memang sangat ketara kerana teknologi yang digunakan adalah datang dari kajian pakar pakar yang tidak asing dalam menremajakan kulit wajah dan dalaman wanita.

Pssttt.. satu lagi kelebihan dia adalah korang yang sudah berumah tangga , faham jela kadang kita hilang tenaga seharian kudrat untuk bersama tu macam.. alahaii,,, hati nak tapi xlarat..aaagitteww.. boleh gunakan VENOBEU® untuk merawat permasalahan ini. Ramai testimoni mengatakan mereka kembali intim bersama pasangan masing masing. Dari kajian dan testimoni juga yang product TEKNOLOGI ANTI PENUAAN VENOBEU® ni mampu mengetatkan saluran vagina dan memberikan cairan pelincir bagi melancarkan aktiviti pasangan. Dan ianya terbukti. Juga Dapat merawat permasalahan pada sekitar bahagian intim memulihkan keadaan kulit bahagian intim serta merawat sehingga pemakai akan merasai perubahan ketara ni. 

I cakap sebab i guna dan  bagi i, ia amat bagus. Susah untuk mengakui ada teknologi yang mampu menjadikan kita wanita kembali seperti alam remaja yang mana tidak perlu melalui proses yang merbahaya atau menyakitkan. dan ia terbukti BERKESAN!

Untuk keterangan lanjut dan pengesahan sijil sijil yang diiktiraf, korang boleh terus ke laman rasmi  VENOBEU® di https://medibeuinc.com/ . Lihat sendiri segala testimoni yang dikongsi. Artis pun ramai guna yer. So i tak tipu yang ianya sangat BERKESAN.


0 comments

Pinkygroupsaid