Posts

Showing posts from October, 2021

Sudio T2 Review

Image
Untuk setiap kehidupan ada runut bunyi yang didengari sepanjang hidup. Untuk setiap perasaan, untuk setiap saat dalam hidup anda, sebuah lagu; Perkara yang dimainkan terpulang kepada anda. tujuan kita? Buat bunyi menjadi hidup. Sudio ingin membawakan kepada korang irama yang mengegarkan, melodi yang mengharukan, mendengar mendalam yang mengasyikkan yang kekal bersama korang selama beberapa hari. Sudio membentuk kehidupan korang dengan menjadi teman setia sepanjang hari. Sudio menggunakan teknologi terkini yang tersedia untuk mencipta peranti audio premium yang memenuhi standard tertinggi bunyi, reka bentuk dan kesederhanaan. Itu telah menjadi asas kepada proses Sudio sejak bermula pada 2012. Itulah sebabnya Sudio terus menyampaikan pengalaman mendengar yang terkemuka di tahap yang tiada tandingannya; Dan itulah sebabnya Sudio menjemput korang untuk mendengar sendiri perbezaannya. Ok ini adalah lain sedikit dari dari keluaran sebelum ni. Tapi I boleh katakan ia sangat bagus dan tak pern

GUARDIAN DERMA 10,000 PEK #GUARDIANCARE BERNILAI RM400,000 KEPADA KANAK-KANAK SEKOLAH DARI GOLONGAN BERPENDAPATAN RENDAH SEMPENA ULANG TAHUN KE-54

Image
Inisiatif #guardiancare beri tumpuan kepada tiga teras utama Kesihatan, Komuniti dan Alam Sekitar Kuala Lumpur, 22 Oktober 2021: Untuk meraikan ulang tahunnya yang ke-54 selepas dua tahun berdepan dengan ujian berikutan ancaman wabak, Guardian Malaysia hari ini melancarkan inisiatif #guardiancare untuk memberi tumpuan kepada penjagaan kesihatan para pelanggan dan masyarakat. Angela Teo, Ketua Pemasaran, Guardian Health & Beauty Sdn Bhd berkata: “#guardiancare adalah sebuah inisiatif yang lestari, yang prihatin terhadap pelanggan kami, keluarga mereka, pilihan membeli-belah yang mereka miliki dan juga komuniti dimana mereka tinggal. “Kami ingin memberi inspirasi dan memperkasakan pelanggan dalam membuat pilihan yang sihat dan lestari ketika memilih jenama-jenama kesihatan dan kecantikan yang mereka percayai di Guardian. Paling utama, kami ingin pelanggan untuk ‘peduli’ tentang apa yang mereka beli dan seterusnya menjadikan persekitaran lebih baik. “Di Guardian, kami percaya bahawa k

VENOBEUⓇ Penjagaan Zon Y, RAHSIA ANTI PENUAAN ANDA. Ia membantu mengatasi dan menghapus tanda-tanda penuaan dan melindungi dari prolaps rahim.

Image
Hi korang, kalini i nak share tentang rahsia kekal cantik luar dalam dengan product yang i baru gunakan hampir 1 minggu. Bukan calang calang product bila once dah apply ia kekal maintain up to 6 months. Ramai yang dah guna dan mengesahkan keberkesanan product ni. tahu jela wanita bila usia kian meningkat walaupun mengamalkan n pemakanan sihat dan amalan kesihatan akan juga ada kekurangan dan seharusnya kekurangan itu boleh didapati dengan pelbagai solusi. Nak lagi bila wanita yang memikul tanggunjawab sebagai isteri, ibu dan lagi yang bekerjaya semestinya tenaga masa adalah terhad. Sebab tu lah i nak share product yang mampu merawat dan membantu memberikan tenaga dalaman dan dalam masa sama mampu mencantikkan kulit wajah serta badan. Pernah dengar VENOBEU® TEKNOLOGI ANTI PENUAAN VENOBEU® Unsur Alam selama 10 tahun kajian dilakukan melalui campuran ekstrak tumbuhan berasaskan eksklusif, polipeptida bio-tersedia & teknologi peptida ular yang telah dipatenkan yang direka untuk