Cantik Ideal dengan Ramuan Semulajadi dengan KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ






Assalamualaikum korang,, aduh macam biasa i selalu lambat update entry, bukan apa busy lately dengan new project. So bila dah busy ingatkan makan akan berkurang, tapi tidak makan punya lah selera pantang nampak makanan nak nak yang viral mula lah semua nak dirasa. Bila dah meraa tak ingat dunia. Akhirnya timbul rasa penyesalan yang amat sangat dilubuk hati. Hahaha.. biasalah wanita ke lelaki ke akan alami masalah yang sama. Sebab bila makan tak teratur dan mulut asyik nak mengunyah je, hasilnya mula lah kilogram bertambah dan inci tubuh pun bertambah. Nak salahka siapa? Diri sendiri lah sebab tak jaga kan?

Tapi nasib lah jumpa dengan solusi yang mudah yang mana i seorang coffee addicted yang wajib pekena coffee setiap pagi. Kebetulan produk yang i amalkan adalah selamat bebas bahan berbahaya, serta dsahkan HALAL & sesuai untuk vegan. Yang penting lagi mereka memenangi pelbagai anugerah Antarabangsa.

Ia adalah cara semulajadi untuk mendapatkan bentuk serta berat badan yang idea. Memberikan tenaga dan sihat. KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ boleh dijadikan rutin harian sebagai pembuka menu atau suplemen pagi bagi mengekalkan badan yang lansing. Ia 100% bahan semulajadi. Penyediaan yang mudah hanya satu sachet setiap pagi sebelum memulakan aktiviti seharian. Pack sachet yang mudah dibawa memberikan rasa kenyang yang lama serta mengelakkan dari makan berlebihan. 

Antara bukti Sibutramine certificate of analysis.



I bila start consume KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ ni. Perut tu rasa full je sepanjang hari, boleh dikata sampai lupa waktu makan. Tapi paling penting kena banyak minum air putih untuk kesan yang lebih cepat. Minum KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ  akan buatkan badan kita sentiasa bertenaga, dan kurang rasa mengantuk. Kalau dulu asal masuk waktu lunch saja, i akan mula rasa penat dan lesu sebab keletihan menghadap laptop sepanjang hari di pejabat.

KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ Amat sesuai diamalkan oleh mereka yang mengalami masalah berat badan yang berlebihan. Yang mana lemak terkumpul ini mudah muncul disekitar lengan peha betis dan paling ketara perut dan peha. yang mempunyai selra yang tinggi macam i memang digalakkan. paling best lagi fomulasi terkini yang nyata dapat membantu pengguna untuk mengurangkan atau menghadapi masalah berdengkur. Ok yang terpaling best ia adalah sesuai untuk sesiapa sahaja yang malas bersenam dan tak suka melakukan aktiviti lasak. nampak walau tak bersenam dan keluar peluh tetap boleh dapat bentuk tubuh badan yang ideal dengan KITSUI COFFEE XSLIM SHAPEZ .




Diformulasikan dengan bahan bahan semulajadi seperti 
  1. Korean Ginseng
  2. Green Coffee Bean
  3. L-Carnitine
  4. Hoodia
 Tahukan korang ini adalah formulasi khas dari Korea yang mengikut piawaian Malaysia sebagai negara Islam yang mana ia adalah ramuan Halal dan selamat diamlkan. Kelebihan nya adalah mampu mengecikan lengan peha dan menghilangkan double chin yang berlebihan. Terdapat 29 kalori sahaja dalam satu sachet tau.

Pembakaran lemak atau peningkatan metabolisme juga akan membantu membakar kalori dengan lebih cepatwalaupun pada waktu rehat. Best kan.








Rasa Coffee yang nyaman tapi boleh kurus,, yeayy.




0 comments

Pinkygroupsaid