Posts

Showing posts from June, 2021

CARTOON NETWORK SERVES UP SLICES OF CHEESY MISCHIEF WITH TOM AND JERRY

Image
Celebrate World Cheese Day on June 4 with cheesy-licious recipes to make Jerry’s nose twitch and taste buds tingle KUALA LUMPUR (May 19, 2021) –  Did you   know that everyone’s favourite dairy product had its own day of celebration? Yes – World Cheese Day falls on June 4, and Cartoon Network  is  inviting fans to join in the fun with a  Tom and Jerry -themed no-bake cheesecake recipe that the whole family can enjoy as part of the perfect bonding activity for the holidays.   Make it in the morning and it will be ready for a fun and delicious dessert for Raya, birthdays, and more special occasions. Along with other cheese-themed recipes, you can also download Tom and Jerry’s Cheese Day WhatsApp sticker pack at  https://tomandjerry. cartoonnetworkasia.com .  Cartoon Network has even prepared a  cook-along video  to help you in your culinary pursuit.   What would  Tom and Jerry  be without cheese? For more than 80 years, cheese has been central to Tom’s hapless mouse-hunt routine. Slices

1st dose vaccination completed dah.. jom travel.. (hihi dalam mimpi jela)

Image
Asaalamualaikum, lama nya tak update teratak usang i ni. Dulu dulu selalu rajin, tapi bila dah meningkat usia ni, dengan kenkangan kerja yang tak pernah nak habis (obiviously) terpaksa lah prior mana yang terpenting kan. Tapi untuk posting kali ni, i nak jugak update sebab boleh dikatakan ia adalah sejarah bagi seorang manusia, makhluk muka bumi ni, mendapat suntikkan vaksin. Yes!!! me completed my 1st dose of vaccine on the 29th May 2021. Excited? nervous? semua bercampur aduk. Since dah hampir 2 tahun kita telah berperang menentang Covid-19. Ini ditambah penularan varian baharu pandemik COVID-19 yang lebih ganas serta kluster baharu yang masih giat dilaporkan berlaku, terutama di tempat kerja yang semakin membimbangkan. Dulu masa awal kemunculan ingatkan ia sekadar disitu dan akhirnya kemenangan menjadi hak umat manusia. namun sangkaan kita silap, apabila ia menjadi tidak terkawal dan akhirnya ramai nyawa terkorban. I sendiri melihat pada keadaan semasa, adalah amat kesian terutama