ADAM SERIES AXTENSION Review by Ayah Comel


Lihat saja keadaan ayah saya yang kembali sihat dan nampak lebih muda remaja gittew…

 

 

ADAM SERIES AXTENSION adalah makanan tambahan lelaki untuk meningkatkan peredaran darah, mengawal tahap testosteron, mengurangkan tekanan dan banyak manfaat kesihatan yang lain terutama bagi manusia.

 

Hah ia adalah satu penyelesaian bagi kaum adam yang mana sebenarnya kaum adam juga menghadapi masalah internal mereka, namun jarang dibincangkan kerana kebanyakkan masyarakat lebih memfokuskan pada kesihatan kaum wanita hingga hal kesihatan kaum adam terabai. Yang amik tahu ok lah yang sambil lewa ini lah yang kadang kadang menghadapi masalah dan akhirnya memudaratkan diri.

 

Latar belakang ADAM SERIES AXTENSION


Adam dan Hawa, menurut mitos penciptaan agama Abrahamik, adalah lelaki dan wanita pertama, pasangan manusia yang asli, ibu bapa dari umat manusia. Adam adalah lelaki manakala Hawa adalah wanita. VARF Healthcare Sdn Bhd merekayasa produk menggunakan bahan-bahan yang berasal secara semula jadi dan alternatif tidak toksik kepada kesihatan. Kami mencari bahan semula jadi yang paling kuat, dengan  menggabungkannya dengan teknologi canggih, banyak penyelidikan dan berkembang menjadi produk yang memenuhi keperluan lelaki dan wanita.

 

Melalui produk pemakanan dan kecantikan yang terbukti secara saintifik untuk membantu orang menjalani kehidupan yang lebih muda, sihat dan memuaskan.

Tujuannya ada mereka membantu dalam menangani dengan serius keperluan individu dalam landskap kesihatan global masa kini dan suara-suara tunggal ini memberi inspirasi kepada syarikat ini  untuk memanfaatkan sumber  dengan bahan-bahan semula jadi melalui perumusan saintifik untuk mencapai kebolehpercayaan dan keberkesanan produk kami secara optimum.

 

Melalui misi ini konsep asal semula jadi dan sihat, pasukan profesional  bersatu dalam jalan yang sama untuk mencipta produk penjagaan kesihatan dan kulit yang paling sesuai dan berpatutan menjadikan semua orang kekal sihat dalam badan, fikiran dan semangat.

 

Kesungguhan dan komitmen dari team yang sebenarnya untuk memberikan manfaat pemakanan yang dijanjikan akan mengutamakan kesihatan pengguna untuk lebih memberi fokus untuk membawa perubahan hidup kepada kita. Terutamanya dari segi kesihatan.

 

ADAM Series Axtension diformulasikan secara ilmiah dengan bahan utama Grape Extract, serta menggunakan bahan aktif lain yang berasal terutamanya dari ramuan tradisional, seperti Grape Juice Powder, Apple Extract, Saffron Powder, Maca Extract dan Guarana Extract, yang telah terbukti berkesan dan sesuai untuk dimakan oleh kebanyakan lelaki. Berdasarkan kajian saintifik, produk ini dihasilkan dengan menggunakan teknologi terkini untuk mencapai kebolehpercayaan, keberkesanan dan dirumuskan secara optimum di Perancis.

 

ADAM Series Axtension disasarkan untuk meningkatkan kesihatan lelaki, terutamanya kesihatan seksual. Penting bagi lelaki untuk menjalani gaya hidup seksual yang sihat, tetapi hal ini sering dikekang kerana keinginan yang rendah, terutama dalam hal prestasi dan kemampuan untuk memuaskan pasangan mereka. Pengambilan ADAM Series Axtension secara berkala akan membantu melindungi kesihatan prostat lelaki, seperti mencegah disfungsi ereksi, ejakulasi dini dan barah prostat. Bahan-bahan premium dan berkualiti tinggi digunakan dalam pembuatan produk ini yang memastikan keberkesanannya. Hasil yang ketara dapat dilihat dalam masa 30 hari penggunaan.

·          

 

Ekstrak Anggur

Proanthocyanidin (OPC) yang terkandung dalam ekstrak biji anggur adalah antioksidan super. Kesan antioksidannya 50 kali lebih besar daripada Vitamin E dan 20 kali lebih tinggi daripada Vitamin C. Ia dapat menangkap radikal bebas dan menghilangkan atau mengurangkan radikal bebas yang membawa kepada kerosakan oksidatif. Ekstrak anggur dapat mengatur rembesan insulin, dengan itu dapat mengawal kadar gula dalam darah dan memperbaiki peredaran darah.

Ekstrak Akar Maca

Tumbuhan pelik tumbuh di Andes Amerika Selatan, Maca. Maca adalah tanaman dataran tinggi salib, yang berasal dari tanaman dataran tinggi dari Peru Andes Amerika Selatan, 4000 meter di atas. Mengandungi macaamide dan macaene yang unik, ia mempunyai kesan yang besar terhadap keseimbangan badan. Oleh kerana buahnya kaya dengan nutrien, ia kemudian dikenali sebagai Peru ginseng atau Peru

    

 Viagra.

Nenek moyang Inca kuno menemui maca ketika mereka dahaga dan tidak tertahankan. Mereka memenuhi dan menghilangkan dahaga dengannya. Tanpa disangka, mereka tidak hanya akan kuat secara fizikal setelah makan, kemampuannya telah bertambah baik, dan kerajaan Inca kuno yang terkenal di dunia kemudiannya terbentuk.

 

Serbuk Saffron

Saffron adalah ubat Cina yang berharga pada zaman kuno, yang memiliki fungsi menghilangkan stasis darah, melancarkan peredaran darah, dan membersihkan haid. Kajian moden menunjukkan bahawa saffron mempunyai efek menurunkan lipid darah dan kolesterol serum, sehingga dapat digunakan untuk mencegah aterosklerosis, dan juga dapat digunakan sebagai antioksidan dan penstabil Vitamin A dan D.

 

Ekstrak Guarana

Buah Guarana berasal dari hutan hujan tropika di Lembangan Amazon di Brazil. Ia adalah salah satu tanaman perubatan Brazil yang paling terkenal di hutan hujan dan telah tercatat dalam sejarah. Orang asli menyebutnya sebagai "mata misteri". Nilai pemakanannya sangat tinggi, kaya dengan asid amino, alkaloid, pelbagai mineral, tanin, pelbagai vitamin dan karbohidrat, dan lain-lain. Ia dikenali sebagai "minuman nasional" Brazil. Minuman "GUARANA" ditetapkan sebagai minuman khas untuk pasukan bola sepak Brazil pada Piala Dunia 2006 di Jerman. Pengambilan jangka panjang dapat menyegarkan otak, mengimbangkan yin dan yang, mengawal selera makan, melegakan sakit perut, memulihkan kekuatan fizikal, menambah tenaga, dan menguatkan badan.

 

Mekanisme

Mekanisme utama produk ini merangkumi: -

Tindakan 1: Meningkatkan Peredaran Darah

Melalui peningkatan peredaran darah, ADAM Series Axtension dapat membantu meningkatkan fungsi ereksi kerana memungkinkan aliran darah lebih besar ke zakar. Aliran darah penting semasa rangsangan kerana mempengaruhi fungsi arteri dan urat yang menyebabkan ereksi yang betul.

Tindakan 2: Mengatur Tahap Testosteron

 

Testosteron dianggap sebagai 'hormon lelaki' yang dihasilkan oleh testis. Ia bertanggungjawab untuk banyak ciri sekunder seks yang dilihat pada lelaki, seperti pertumbuhan rambut dan suara yang lebih dalam. Selain itu, testosteron menyumbang kepada libido yang sihat, membina jisim otot serta mengekalkan tahap tenaga. Dengan mengimbangi tahap testosteron pada lelaki, ADAM Series Axtension akan menyebabkan peningkatan prestasi seksual, terutama dari segi stamina dan daya tahan.

Tindakan 3: Mengurangkan Tekanan

Oleh kerana tekanan merosot kualiti sperma dan air mani, ADAM Series Axtension membantu mengurangkan kesan tekanan dan keletihan adrenal dengan meningkatkan kualiti sperma dan air mani dari segi isipadu, tumpuan dan pergerakan. Oleh itu, memberi peluang kepada pasangan untuk mengandung anak.

 

Keberkesanannya

ADAM Series Axtension membantu mengurangkan saiz prostat yang diperbesar. Ia juga dapat melegakan masalah kencing dengan mengurangkan penyumbatan dalam aliran kencing. Selain itu, produk ini mengandungi antioksidan yang membantu memerangi pertumbuhan barah dan juga makanan tambahan prostat. Kehadiran Vitamin C dalam ADAM Seri Axtension ini adalah salah satu makanan terbaik untuk tujuan kesihatan prostat, terutama dalam mengurangkan kencing dan pencegahan bengkak. Bahan-bahan yang terdapat dalam produk ini bertindak sebagai penghambat semula jadi prostat yang membesar.

    

 Kualiti & Keselamatan

Produk ini adalah bentuk serbuk makanan, tanpa kesan sampingan segera. Walau bagaimanapun, produk ini tidak digalakkan untuk pesakit dengan gejala penyakit jantung seperti degupan jantung yang tidak teratur, atau untuk orang yang mempunyai sejarah perubatan serangan jantung, strok dan / atau penyakit yang berkaitan.

 

Bahan utama produk ini adalah ekstrak anggur, ekstrak guarana, ekstrak akar maca, serbuk safron dan vitamin C. Berikut adalah testimoni dari ayah saya setelah mengambil Adam Series Extension selama 2 minggu. Produk ini sangat berkesan. Ayah saya memberitahuan ayah meningkat dalam tahap tenaga dan stamina. Dia tidak lagi merasa lesu dan malas dengan makanan tambahan ini. 

 

 

 

ADAM SERIES AXTENSION berharga RM328 yang merangkumi 15 sachet setiap kotak (setiap sachet seberat 3g) untuk bekalan selama 1 bulan. Anda hanya perlu mengambil 1 sachet SELANG 2 hari sebelum tidur. 

 

 

 

 

Untuk maklumat lebih lanjut mengenai produk, anda boleh menghubungi mereka seperti berikut

 

 

Bundle Package

3G X 15 Sachets Per Box X 1 Box (1 Month Set) - RM328.00

3G X 15 Sachets Per Box X 3 Boxes (3 Month Set) - RM838.00 3G X 15 Sachets Per Box X 5 Boxes (5 Month Set) - RM1230.00

Storage

By Varf Healthcare Sdn Bhd

104b, Jalan Sutera Tanjung 8/3, Taman Sutera Utama,

81300 Skudai, Johor

Phone:

+607-5542685

Email:

varfshop@gmail.com

Official Website:

https://varfshop.com/

Facebook Page:

https://www.facebook.com/VARF-Healthcare-Sdn-Bhd-601433347183435

Instagram:

https://www.instagram.com/varf.healthcare/

Youtube:

https://www.youtube.com/channel/UCczJoqm4h5Czgoxufm41l9Q

 

 0 comments

Pinkygroupsaid