Posts

Showing posts from October, 2020

Review : Nutravita Marine Placenta | Penjagaan Kulit Profesional

Image
Ingat tak hari tu i ada share satu article tentang Nutravita Marine Placenta | Penjagaan Kulit Profesional. Posting i kali ni nak share pengalaman i selepas menggunakan product untuk tempoh 14 hari. Secara jujurnya menipu kalau 14 hari dah boleh nampak kesan. tapi untuk Nutravita Marine Placenta | Penjagaan Kulit Profesional ni lain macam result dia. Walaupun tekstur seakan essence water dan satu lagi serum. tapi kesan dia adalah ketara. Dua botol ni memiliki fungsi dan tahap kelikatan yang berbeza ia juga tidak mempunyai bau. Walaupun bila baca kandungan adalah menggunakan bahan-bahan yang diekstrak dari placenta berasaskan mamalia selama bertahun-tahun. Alamak memula tu takut gak mamalia apa lah yang mereka gunakan. tahu sahaja lah teknologi kecantikkan yang kian maju menjadikan pelbagai teknik untuk menghasilkan rangkaian penjagaan kulit untuk kekal muda dan kembalikan keremajaan. Bila dibaca lagi tentang kandungan bahan didalam yang mana mampu melambatkan penuaan dan juga d

Ber Me Time di The Danna Langkawi Viceroy Private balcony VS Princess Beach Villa bersama BFF

Image
Lambat betul nak update cerita travel comel kan? yela masa selalu mencemburui, tengah ada mood nak menaip datang lah gangguan yang tak patut dengan kesihatan pula yang xmengizinkan, bila skip terlalu lama itu yang jadi cerita fresh dah jadi lapuk. Tapi takpa lah at least i share juga pengalaman berharga ni. Munkin boleh dijadikan bahan rujukan pada yang berhajat ke tempat yang i kongsikan ni. Ok last month sebelum start CMCO ni, i travel ke Langkawi, selama 4 hari 3 malam. memang best sebab semua ditanggung oleh pihak hotel yang mana, bagi sesiapa sahaja takkan lepaskan peluang keemasan ini. Maklum lah feels dia macam u menang cabutan bertuah. Apa yang I nak share ni akan buat korang rasa iri hati. hihi.. bukan bermaksud tau. tapi hakikatnya i share ni pun untuk rujukkan korang andai kata korang nanti in future plan nak trip dengan family, BFF or tersayang ke Langkawi so boleh lah nanti korang refer blog i ni. Selepas penginapan di Bella Vista Waterfront Langkawi, i pun berangakat ke T

Cook Healthy and Tasty Dishes Like A Chef with Philips’ Smart Sensing Technology

Image
The Philips Airfryer XXL with Smart Sensing Technology takes the guesswork out of cooking, for perfect results every time  Malaysia – Royal Philips (NYSE: PHG, AEX: PHIA), a global leader in health technology is launching the new Philips Airfryer XXL with Smart Sensing technology, delivering maximum taste and minimum fat, effortlessly.  With Malaysians spending more time at home, many are making a conscious effort to keep their families healthy by preparing more home-cooked meals. In fact, 60% of consumers worldwide believe that eating nutritious food is vital to staying healthy, while 78% believe that homemade meals are the key to healthy eating.  The new Philips Airfryer XXL with Smart Sensing technology lets Malaysians easily embrace a healthier lifestyle without compromising on their love for delicious food. The new airfryer takes the guesswork out of cooking and does the thinking for you. It automatically adjusts time and temperature during the cooking process to ensure that ever

Sinaran Wanita memperkenalkan Nutravita Marine Placenta | Penjagaan Kulit Profesional untuk anda kelihatan lebih muda

Image
Sebagai halaman yang memberikan maklumat kepada wanita dari semua lapisan masyarakat, Sinaran Wanita selalu menerima dua permintaan umum dari pembacanya; bagaimana untuk kelihatan cantik dan lebih yakin. Kami yakin kedua-dua masalah ini berhubung kait bila anda ingin kelihatan cantik atau terbaik, serta kelihatan lebih yakin dan sebaliknya. Sejak tahun 2017, kami mencari produk penjagaan kulit yang dapat membantu wanita merasa lebih cantik dengan penampilan mereka. Setelah melalui banyak percubaan, kami memutuskan untuk memperkenalkan rangkaian penjagaan kulit profesional Sinaran Wanita yang terdiri daripada dua penyelesaian. Rangkaian ini dikembangkan sepenuhnya dan berasal dari Jepun, berdasarkan teknologi Jerman untuk memberikan kulit yang cantik dan awet muda untuk semua wanita. Rangkaian produk penjagaan kulit profesional pertama Sinaran Wanita, kami telah melancarkan koleksi Marine Placenta dalam bentuk Serum (30ml) dan Concentrate (10ml). Pengguna di seluruh dunia telah mengguna

CLASSICALLY LUXURIOUS HOMEGROWN HOTEL BRAND MARKS THE DANNA LANGKAWI ON THE MAP FOR DISCERNING TRAVELERS

Image
From the moment one disembarks the plane, The Danna Langkawi greets guests with a warm smile and takes pride in honoring their legacy in composing luxury lifestyle. This 5-star luxury resort is surrounded by enchanting nature with a secluded 2km beach, and built with Colonial-Mediterranean inspired architecture.  Being strategically located at Telaga Harbour Park, amidst the various attractions and outdoor fun-filled activities, in-house guests will never have a reason to leave. Dusted with a Mediterranean ambience, the gleaming white 5-storey hotel elegantly sits next to the marina at Perdana Quay and overlooks the Andaman Sea. 135 tastefully designed rooms, suites and private beach villas are spacious, designed to provide guests with a luxe experience. Each room or suite measures from 60sqm to a maximum of 600sqm, designed with floor to ceiling glass panels and private balcony in each room.   This allows guests to fully recover and relax from adventurous excursions. All rooms and sui