Posts

Showing posts from April, 2020

Day 1 : GUARDIAN RETREAT HEALTH BEAUTY 2019

Image
Satu penghormatan yang amat berharga kerana sekali lagi dijemput oleh Guardian malaysia untuk sertai GUARDIAN RETREAT HEALTH BEAUTY 2019. Last year I ada join juga. Tak sangka this year pun masih diberi peluang untuk turut serta. Seronok jangan cakap lah, dapat undangan dari kak Bee dah seminggu lebih, disebabkan i terlalu sibuk dengan kerja sampai lupa check mail box. Naseb kak Bee rajin follow up. Fuhh dan naseb juga sempat apply cuti. Sapa taknak holiday kan? nak-nak semua ditanggung halal dan hanya perlu bawa badan dan jiwa. Thanks Guardian Malaysia, Macam tau tau je i perlukan vacation yang meibatkan vitaminsea ni.  Bermula hari pertama 2/10/19 Ok malam sebelum kejadian punya lah huru hara duk setting timing dengan su budak ruby ni. Kami ni tinggal kawasan berdekatan je, Tapi disebabkan si ruby punya area umah tu agak sesak atau lebih kurang jam 6.30 dah jam kawasan rumah dia. jadi plan asalnya aku akan ke rumah awin kat klang, kira menapak umah Awin sampai tana