Healthy Cooking Workshop 3 dengan BEKO APPLIANCE MALAYSIA

  • January 06, 2020
  • By suara dari telapak kaki comel
  • 2 Comments

Kali ni nak share pasallast event yang i join bersama Beko. Program ini dinama kan Program Beko Healthy Cooking Workshop 3.

Ini pertama kali bersama Beko dimana i akan memasak menggunakan kesemua perlalatan Beko dan menyediakan makanan sihat dan sedap dengan cara paling mudah dan senang dengan Beko.

Ada antara yang tak tahu tentang Beko dan ini sedikit keterangan tentang brand ini.

BEKO APPLIANCE MALAYSIA


Beko bermula pada tahun 1955, kerana barangan putih hanya menjadi perlawanan di setiap rumah. Sejak itu, Beko telah berkembang menjadi kegemaran Eropah jenama perkakas rumah yang bebas.
Sepanjang dua dekad yang lalu, Beko telah memberi tumpuan kepada inovasi untuk menjadikan kehidupan pelanggan menjadi lebih mudah dan lebih sihat. Kemudahan penggunaan dan teknologi praktikal produk Beko telah menjadikan mereka jenama yang paling pesat berkembang di pasaran Eropah dan antarabangsa. Beko membina 60 tahun pengalaman dan mencipta inovasi terkini dalam menerajui pemodenan perkakasan rumah yang mampu menyaingi jenama lain. Memegang rekod terbanyak seramai 400M pelanggan yang berpuashati dengan kualiti Beko menjadikan jenama mereka yang paling digemari dikalangan pelanggan.

Matlamat mereka adalah untuk memperkasakan generasi baru untuk hidup lebih sihat. Beko menumpukan pada membangunkan produk yang memberi inspirasi kepada gaya hidup yang sihat, dari peralatan dapur penjimatan nutrien, kepada peti sejuk yang mengekalkan makanan lebih baik untuk lebih lama. Produk Beko menjimatkan masa dan usaha, membolehkan para pelanggan meletakkan masa itu kepada diri sendiri dan keluarga.
Untuk meneruskan matlamat tersebut, Beko telah membangunkan perkongsian dengan organisasi terkemuka di dunia dalam bidang kesihatan dan sukan, seperti FC Barcelona, ​​Unicef ​​dan Pasukan Bola Keranjang Lelaki Fenerbahce. Ini membolehkan kami mencapai pengetahuan dan pengaruh eksklusif untuk menggalakkan anak-anak dan ibu bapa memilih gaya hidup yang sihat.

So apa yang I nak share adalah hidangan yang i sediakan semua menggunakan perkakasan electrik dari Beko bermula dari mesin pengisar, sehingga memasak serta membakar. Mari I kongsikan antara hidangan yang bakal dihidangkan memggunakan 100% produk perkakas dari Beko yang semestinya sihat dan berkualiti serta amat bagus untuk diet yang sihat.



















































Pengalaman i menyiapkan semua juadan bersama rakan blogger yang lain menggunakan pekakasan dari Beko. Ternyata kualiti masakan adalah sangat best dan kualiti. Jimat masa serta menyihatkan. Inilah dua hidangan yang kami sediakan antaranya adalah  Blueberry Yoghurt Scones, Cottage Pie & Smoothie.



Kami menggunakan 6 produk perkakasan Beko seperti


1. Beko Induction Cooker HII 64400 AT
  • Front touch control
  • 4 induction zones
  • Front left: Ø180mm – 2000/230W (boost)
  • Rear left: Ø180mm – 1600/1800W (boost)
  • Rear right: Ø210mm – 2000/2300W (boost)
  • 9 cooking levels per zone
  • Booster function for quick heating
  • Timer & Buzzer
  • On-off indicator light

2. Built In Oven (BIM22301X)

  • Digital LED programmable timer
  • Multidimensional cooking function
  • Easy to clean & removable full glass inner door
  • Easily detachable side racks, 5 levels
  • Interior lighting
  • Key lock
·         Technical Features
  • A Energy Class
  • Oven Capacity: 71L
  • H X W X D: 59.5 x 59.4 x 56.7cm  

3. Beko Bacuum Blender (TBV8104BX)

·         Serrated stainless steel blades 
·         Safety lock
·         Variable speed settings with pulse
·         Anti-slip rubber pad 
·         1.5L Tritan jug capacity
·         Variable speed settings 

4. Beko Hand Blender (HBS7750X)

  • 750 W
  • Variable speeds settings
  • Detachable stainless steel blender leg
  • Hardened stainless steel blade
  •  Scaled beaker

5. Beko Chopper (CHG7402X)

·         Main Features
  • 400 W
  • 1 L glass mixing bowl
  • Dishwasher-safe bowl & blade
  • 2 speeds settings
  • Stainless steel chopping blade

6. Beko 2 Door Top Freezer (RDN470E50VZWB)

·         Main Features
  • Neofrost Technology
  • Everfresh +
  • Active Fresh Blue Light
  • ProSmartInverter
  • Active Odour Filter
  • Active Seal Guard
  • Bottle Rack
  • IonGuard
  • LED Illumination
  • Touch Control Panel
  • Jumbo Ice Box

Dan hasilnya boleh dilihat dengan masakan yang telah kami siapkan. Nak sihat cara 




Untuk Korang yang berminat nak tahu detail tentang Beko Appliance malaysia boleh lah layari web rasmi mereka : https://www.beko.com/my-en atau Instagram : https://www.instagram.com/bekomalaysia/  Facebook : Beko Malaysia

atau untuk ketahui resepi korang boleh layari Beko page untuk dapatkan pelbagai resepi sihat disana.

Sekian,

You Might Also Like

2 100 org jejak kaki

  1. hi chef comel =)
    lama x blogging
    blog comel pun dah bertukau wajah

    ReplyDelete
  2. seronoknya dpt memasak reramai. as always kak comel sentiasa comel.

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah

Total Pageviews