Posts

Showing posts from December, 2019

Zumba Lights & Motion Putrajaya 2019

Image
Korang tahu tak salah satu senaman yang kian trending kini adalah Zumba selain larian marathon macam rentas desa tu. penah dengar tak pasal Zumba? Memang mengarut sangat kalau ada yang kata tak kenal Zumba, memang silap lah kalau kata Zumba tak best. Sebab dari pengalaman i sendiri Zumba ni best. Kalau kena masa, Serasi dengan muzik dan paling penting serasi dengan ZIN yang kendarilah slot masa tu. Ok sebelum i meneruskan cerita apa yang bakal i kongsikan meh nak share sikit asal silah Zumba ni buat pada yang tak tahu. Tapi kalau tanya i i suka strong Zumba sebab ada karate style gittew. Walau skill karate non hado. Hah bagi i Zumba lain tetap happening. Tapi ni ZIN laki lah, so yang i bakal shared jap lagi semua ZIN (WANITA- TULIN) Zumba adalah program kecergasan senaman yang dicipta oleh penari dan koreografer Kolombia Alberto "Beto" PĂ©rez pada tahun 1990-an. Wah dah lama rupanya Zumba ni ek. dan Zumba adalah tanda niaga yang dimiliki oleh Zumba Fi

ZIE BATIK SEMARANG PORT UNTUK PENCINTA BATIK YANG MEMENTINGKAN KUALITI DAN SUMBER ALAMI.

Image
http://www.comelcomot.com/ Antara corak-corak batik alami yang ada dalam koleksi Zie batik semarang. Ini adalah koleksi batik canting yang i berjaya sambar Juga diterangkan bahawa warna pada material untuk pertama kali semamengnya akan kelihatan sama dan akan bertukar mengikut suhu dan pencampuran bahan asing seperti molekul udara dan bahan idigo serta bahan indigo tadi akhirnya menghasilkan warna yang klasik dan antik. Sejujurnya pada i, i amat suka kerana warna yang tidak terlalu terang dan tak terlalu dull. Tapi tetap tampak menarik serta mahal. So baru lah i tahu selama ni kenapa lah batik punya harga macam nak cekik darah, bila tahu teknik pembuatan dan cara kendalian batik tersebut bukan lah mudah disangka. terus sendiri sedar diri. hii..ooopatutlah harga dia macam tu. hihi.. Apapun best moment ever lah sebab i berpeluang untuk mencanting batik i sendiri.Bukan senang yer. Nampak macam mudah hakikatnya... hurm.. Cantik batik Cant

121 Residences Koleksi Gaya Hidup yang diilhamkan oleh Community.

Image
Miliki rumah idaman tentu saja menjadi impian setiap insan, Yela dah penat-penat cari duit dan kumpul harta semestinya rumah adalah salah satu aset yang mampu menjanjikan pulangan pelaburan yang menguntungkan. Bagitahu i siapa dekat sini beli rumah jadi RUGI? takda kan? Sebab aset seperti rumah adalah idea yang bernas bagi korang memasang niat sebagai pelaburan masa depan atau jangka panjang. Rumah adalah Kunci keuntungan. So i ada meluangkan masa melawat rumah contoh Glomac Damansara Sabtu lepas. Memang alegan dan stylist bagi i. Zaman serba moden stuktur binaan serta ruangan rumah compact dan moden sudah menjadi tarikan utama para pembeli dah disebabkan itulah GLOMAC telah merealisasikan semua impian para pemilik degan koleksi hartanah yang menjanjikan kepuasan pada pelanggan. So i sendiri takkan lepaskan peluang memiliki rumah sendiri bagi memberikan perlindungan terbaik untuk Azriel dan GLOMAC adalah solution dalam pencarian ruma