Posts

Showing posts from October, 2019

PERTAMA DI MALAYSIA 64MP QUAD CAMERA SNAPDRAGON Pelancaran telefon pintar realme XT di Malaysia

Image
PETALING JAYA, 30 Oktober 2019 – realme Malaysia hari ini secara rasmi melancarkan realme XT, telefon pintar pertama di Malaysia yang mempunyai 64MP Quad Camera Snapdragon. ​Ia adalah yang pertama Malaysia di mana menyediakan resolusi gambar yang terbaik dengan butiran yang tidak dapat diperkatakan untuk pengguna mereka. Untuk model realme XT, ia memberikan pengguna - kebebasan untuk berkongsi kreativiti mereka melalui fotografi. Dilengkapi dengan sensor Qualcomm® Snapdragon ™ 712 dan 64MP resolusi tinggi dengan penambahan teknologi Tetracell dan 3D HDR, realme XT memastikan anda mengambil gambar dengan jelas dan terperinci. "Sebagai sebuah syarikat yang digerakkan oleh anak-anak muda, kita tidak hanya memahami pasaran sasaran kita tetapi kita berbangga untuk mengatakan bahawa kita juga ingin berkongsi citarasa yang sama dengan mereka iaitu ‘Dare To Leap”.. realme telah membantu berjuta-juta pengguna setia di seluruh dunia, terutamanya anak muda untuk mengejar imp

Pengalaman Shopping yang tak mampu ditandingi Dimana mana J-HUNT THE MOTTAINAI STORE 1st outlet Di SUbang Jaya kini DIbuka secara rasmi!!

Image
Hai korang, untuk entry kali ni, i nak shared pasal gedung store terbaru yang bertempat di dalam bangunan Aeon Big Subang jaya, di tingkat 2.Dimana ia berita gembira bagi penduduk disekitar Subang jaya dan kejiranannya. Ia outlet yang mudah untuk dijumpai dan berhampiran dengan perkhidmatan awam, seperti LRT dan MRT. Boleh dikatakan secara jujurnya, inilah pertama kali shopping like hell yang mana korang tak perlu risau even barangan yang korang angkut masuk dalam bakul melebihi 2 bakul. Ia perkara biasa apabila korang mula menjejaki kaki ke J-HUNT THE MOTTAINAI STORE. Yer tak tipu sebab kualiti barangan dan harga adalah di luar kotak fikiran korang. Iyer sekali lagi i tegaskan bahawa bersiap sedia jika korang adalah seorang peminat tegar barangan dari negara matahari terbit ini.  Untuk pengetahuan korang J-HUNT THE MOTTAINAI STORE adalah gedung store dimana founder mereka juga adalah dari Jepun yang mana mengetengahkan idea untuk sentiasa cintakan alam sekitar. B

Day 2 : GUARDIAN RETREAT HEALTH BEAUTY 2019

Image
Assalamualaikum, sambung cerita kita untuk hari yang ke 2 di GUARDIAN RETREAT HEALTH BEAUTY 2019. Macam biasa lah aktiviti bermula seawal jam 7.15. Ok nak dijadikan cerita yang tak bestnya adalah. Masa ni mengenangkan aku sepatutnya sebilik dengan Ruby dan Najah. Tapi Sebab Ruby berjaya menang contest dan ditaja penginapan dia 1 nite stay sesorang kat corner chalet atas air. Gittew. Tinggal lah kami. Tapi bukan citer Ruby kena duk chalet air yang tak best. Ni cerita i dengan si Najah lah, diikutkan i memang sedar awal, kul6.30 i dah bangun siap subuh sesiap. Disebabkan hari sebelum tu kami turun awal dari yang lain menyebabkan aku kena tggu yang lain complete berkumpul. Sebab taknak menunggu macam kemarin dan memandangkan bilik kitaorang memang tak jauh dari tepi pantai yang kami bakal berkumpul untuk aktiviti Beach Bootcamp Exercise. biarkan saja waktu berjalan dan dah 7.30 pagi masih tak nampak sebarang bayang manusia pun yang berkumpul, sekali sekala adalah buny

VIVO V17 PRO DIDATANGKAN DENGAN 6 KAMERA UNTUK PENGAMBILAN GAMBAR YANG MANTAP

Image
Hasilkan gambar yang sempurna dengan dwi-kamera depan jenis pop-naik beresolusi 32MP dengan sokongan kuad kamera belakang beresolusi 48MP Kuala Lumpur, 2 Oktober 2019 - Vivo dengan rasminya memperkenalkan peranti terbaharu V17 Pro ke pasaran tempatan pada hari ini. Peranti ini menyediakan 6 kamera utama di depan dan belakang untuk pengambilan gambar yang mantap, dengan sokongan dwi-kamera depan jenis pop-naik beresolusi 32MP yang terulung dalam industri, suatu pembaikan yang luar biasa bagi kamera jenis ini yang merupakan suatu ciri ikonik bagi peranti Vivo. V17 Pro juga tampil dengan Super AMOLED Ultra FullView™ Display, kuad kamera belakang beresolusi 48MP, bersama ciri-ciri yang ditambah baik khas untuk gaya hidup pengguna yang muda lagi bergaya. “Penciptaan V17 Pro sekali lagi mempamerkan pendekatan inovasi kami yang mementingkan pengguna. Peranti baharu dalam siri V ini tersedia dengan sistem kamera yang menakjubkan pada kedua-dua muka peranti dan ia bertujuan untuk memperkasa