aplikasi theAsianparent adalah penyelesaian untuk mendidik ibu bapa pada peringkat yang berbeza

  • September 27, 2019
  • By suara dari telapak kaki comel
  • 1 Comments



Zaman kini kebanyakkan perkara di adaptasikan ke atas satu platform yang kian menjadi trend masa kini. Tidak kira lah ia melibatkan kerja, minat, rangkaian, product dan semestinya system maklumat. Dunia kini makin canggih sehingga untuk mengetahui sesuatu perkara hanya memerlukan kepakaran hujung jari untuk kendalikan segalanya. 



Gadget adalah satu alat dimana tidak kira lapisan masyarakat amat familiar dan tahu cara menggunakannya. Terutama anak kecil yang telah sedia didedahkan kepada alatan canggih sebegini dalam tambahan aktiviti mereka seharian. Azriel juga tidak terlepas dari alatan mudah alih ini yang mana, kadang ada sependapat yang kurang gemarkan teknologi amat menegaskan yang gadget ini melalaikan. Dulu I juga sependapat dengan mereka. Tapi mengetahui akan ada kebaikkan dalam mempelajari ilmu teknologi ini banyak membantu para ibubapa terutama sekali yang masih baru dalam dunia pendidikan anak anak dan keluarga. Seringkali ia menjadi topik yang mana , kebanyakkannya masih tidak familiar dengan petua, pantang larang, tips, kaedah, alternatif atau pelbagai permasalahan di dalam menguruskan anak-anak bermula dari bayi hinggakan mereka menjejakkan kaki ke alam persekolahan.



Di sebabkan inilah theAsianparent adalah sebuah penerbitan di bawah Tickled Media Pte Ltd. Bermula pada bulan September 2009,theAsianparent kini menjadi laman web ibu bapa terbesar di Asia Tenggara. Ia adalah komuniti dalam talian percuma yang disasarkan kepada ibu bapa dan ibu bapa di bandar yang tinggal di Asia atau warisan Asia. theAsianparent boleh didapati di 12 negara dan 11 bahasa: Bahasa Inggeris, Bahasa Melayu, Bahasa Indonesia, Thai, Filipina, Vietnam, Hindi, Tamil, Cina, Sinhala, dan Jepun. 




TheAsianparent bercakap kepada setiap peringkat dan keutamaan perjalanan ibu Asia - dari pra-konsepsi kehamilan, menyusu, dan juga bagaimana untuk meningkatkan kanak-kanak yang pintar, kuat dan baik.

Direka untuk menyokong perjalanan ibu bapa Asia hari ini, aplikasi theAsianparent adalah penyelesaian untuk mendidik ibu bapa pada peringkat yang berbeza dari perjalanan seorang ibu Asia - dari konsep kehamilan untuk menyusukan sehingga akhirnya meningkatkan anak-anak yang bahagia, sihat dan yakin. 

Aplikasi dengan jangkauan rangkaian bulanan lebih daripada 25 juta pengguna akan membimbing dengan keperluan ibu bapa Asia dalam fikiran, aplikasiAsianparent mempunyai kehamilan dan pelacak bayi yang memantau perkembangan hari demi hari sambil memberikan maklumat berguna seperti gejala yang diharapkan dan langkah berjaga-jaga yang menjangkakan ibu mungkin perlu mengambil walaupun selepas lahir, ibu bapa dapat terus menjejaki tonggak anak-anak mereka hingga usia enam tahun. 

Dikenali dengan panduan komprehensif untuk makanan dan pemakanan, aplikasiAsianpare juga membantu ibu bapa menavigasi makanan apa yang selamat untuk dimiliki semasa kehamilan. 


Mari muat turun aplikasiAsianparent untuk mengalami perjalanan sebagai ibu bapa di setiap peringkat. Pengguna Android boleh memuat turun aplikasiAsianparent dari Play Store sementara pengguna iOS boleh memuat turun dari App Store. Di mana anda akan dibantu oleh pakar mereka dari @sunwaymedicalvelocity & @doctoroncallmy melalui platform dalam talian untuk menyelesaikan dilema ibu bapa.


Ikuti halaman mereka untuk maklumat lanjut, lihat laman web di https://my.theasianparent.com/ atau ikuti theAsianparent di Facebook (https://www.facebook.com/theAsianparentMY /) dan Instagram (https: // www. instagram.com/theAsianparent my) theAsianparent Malaysia @theasianparent_my Dedikasi khas kepada semua yang ditaja dan terima kasih @theasianparent_my untuk mencipta penyelesaian untuk ibu bapa seperti kami (ibu bapa milenium yang tidak dikenali) yang tidak kenal minyak telon .. dan akhirnya ... menghargai banyak kerana mempunyai ❤️ #saraghaeyo 😬


Seronok tau bila dah download aplikasi theAsianparent App ni. Korang boleh collect point yang mana sampai satu tahap point yang diperutukkan untuk tawaran pemasaran, korang layak untuk tebus dan tukar kepada hadiah. Walau hanya menjawap persoalan dan mengajak kenali untuk sertai kelab theAsianParent app ni. Best kan. Jom apalagi. laju-laju down so nt senang nak tahu segala kemuskilan teknik dan kaedah menguruskan bayi dari makan,pakai tidur dan sebagainya. theAsianparent app juga telah berkolaborasi bersama (Me Book Asia https://www.store.mebooks.asia/ dimana berfungsi sebagai
Dunia ajaib buku-buku kanak-kanak untuk kanak-kanak menjadi tweens - pembina watak aneh,dan sesuai untuk pengalaman cerita yang menarik itu. #RaisingReadersTogether. 

Photobooth https://www.photobook.com.my/?utm_source=flymedia&utm_medium=affiliate - merealisasikan gambar kenangan melaui ats talian. 


Waka Waka KL adalah taman permainan dalaman 'kerajaan ajaib', sesuai untuk kanak-kanak berumur 2 hingga 12 tahun. Membawa lebih 10,000 ruang permainan persegi, anak kecil anda boleh melepaskan tenaga & imaginasinya & menjadi # wakaroyal untuk hari ini!



You Might Also Like

1 100 org jejak kaki

  1. Kena suruh adik-adik dan sepupu yang dah berfamily install app ni moga dorang tak huru-hara lagi

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah