Tercari cari Cookies yang sedap serta murah semestinya Twinbow's Cookies

  • June 10, 2019
  • By suara dari telapak kaki comel
  • 1 Comments


Tengah mencari biskut yang sedap, ringkas dan paling penting rasa yang asli hasil dari air tangan pakar dalam pernyediaan biskut-biskut yang sedap ni. Nak-nak bila masuk musim perayaan semua orang sibuk buat biskut. Untuk I yang sememangnya sentiasa sibuk menguruskan jadual seharian mana ada masa nak baking segala. naseb baik ada Twinbow's cookies. 


Serious sangat mudah semua all in. Mula-mula tak yakin, yela orang cakap biskut tunjuk ni biasanya rasa dia so..so je. tapi pertama kali rasa biskut dari Twinbow's cookies ni. Memang I sangat sukakan rasanya. By the way layan juga tau makan biskut Twinbow's cookies ni cicah kopi. Yela bulan ramadhan last time tak boleh minum petang, so I gantikan minum tengah malam. Hah.. macam supper gittew. 


Lagi satu Azriel ni quit choosy gak bab makanan ni. Dia kan perut-perut nasi je. Nak makan biskut segala ni tak berapa. tapi luckly dia amat suka Twinbow's cookies ni. Sebab apa? Hah korang mesti suka nak-nak anak korang mesti akan minta korang top up. Yela nak buat malas so order jela kat Twinbow's cookies ni. Sebab cookies dia rich dengan chocolate chip. ada raising, ada nuts. Memang menarik. Untuk i yang sangat particular bab gula dalam makanan ni. I suka recipe dari Twinbow's cookies ni. kerana kandungan di dalamnya dan teksturnya adalah ringan dan not too sweet altho its rich with chocolate kan. Hah.


Yang best lagi TTwinbow's cookies ni disediakan didalam bungkusan comel bersize 100gm. Dan mudah dibawa, (alah macam you all bawa sneak segera tu) instead of you all bagi anak makan makanan yang banyak MSG tu, baik gantikan dengan Twinbow's cookies ni. Sedap pun sedap.



Hah mesti dah terjebak ni kan. Hah baru baca cerita belom merasa lagi. dah rasa mesti nak repeat. Berminat nak order? Mudah sahaja Korang boleh je order secara ONLINE (atas talian) untuk biskut sedap dari Twinbow's cookies ni atau singgah di mana-mana booth yang menjual secara Offline. Mereka juga ada menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma di sekitar Lembah Klang sahaja. Jika korang dari luar negeri, jangan ragu-ragu untuk menghubungi Twinbow's cookies dengan Whatsapp: +60 12-710 9177.





nak tahu lebih lanjut lagi boleh follow IG page mereka di : IG PAGE . FB PAGE .

Senang bukan. Alamak citer banyak sangat ni, teringat pulak layan Twinbow's cookies ni cicah susu.. hurmmm yummeh.. daa korang nanti jangan lupa beli dan rasa sendiri keaslian rasa biskut yang kualiti dari Twinbow's cookies ya. dan jangan lupa Tag komen apa yang korang suka tentang Twinbow's cookies ni ok. 

Jom pakat tag nanti okeh..
#cookiesmalaysia#cookiesmurahmalaysia#chocolatechipcookiesmalaysia#cookiesmalaysia #malaysiafoodie#snekmalaysia #murahmurah#foodiemalaysia



You Might Also Like

1 100 org jejak kaki

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah