REVIEW : CHRISZEN MATCH MATTE SERUM FOUNDATION

  • May 13, 2019
  • By suara dari telapak kaki comel
  • 1 Comments



CHRISZEN MATCH MATTE SERUM FOUNDATION
Featuring five distinctive shades dedicated to Southeast Asian skin tones Malaysia’s leading beauty and skincare brand CHRISZEN sets a new benchmark in the makeup scene with CHRISZEN MATCH MATTE SERUM FOUNDATION. Developed by CHRISZEN’s beauty experts, CHRISZEN MATCH MATTE SERUM FOUNDATION is a ground-breaking development with unique formulation. Part make-up and part skincare, CHRISZEN MATCH MATTE SERUM FOUNDATION offers two distinctive benefits — beautifying and nourishing the skin — in a singular beauty tool, perfect for Malaysian women on the go!


“CHRISZEN MATCH MATTE SERUM FOUNDATION is special because it is a foundation with the consistency and benefits of a serum,” says Ms Mandy Leong, Managing Director of CHRISZEN Malaysia. “As serum has smaller molecular size, CHRISZEN MATCH MATTE SERUM FOUNDATION will not only provide smooth and in-depth coverage on the surface. It also will penetrate deep into the skin, delivering active ingredients to the affected areas. When the affected areas receive adequate nourishment, the damages will be healed and immediate colour correction, as well as flaw improvement, can be attained.”
Packed with 11 powerful ingredients such as bearberry extract, oat kernel extract, red sea algae, liquorice root extract, Vitamin B3, frangipani, trehalose, fucogel (biosacharide gum-1), aloe vera extract, Manuka honey extract and witch hazel extract, the foundation provides all the essential benefits a skin needs such as hydration, skin whitening, anti-oxidant for protection against free radicals and anti-ageing properties. Furthermore, CHRISZEN MATCH MATTE SERUM FOUNDATION is also lightweight, akin to a tinted moisturiser, and imparts feel good sensation to the skin.


Upon application, users will not only enjoy thorough yet flawless coverage across the skin, but they will also experience the unique reparative properties such as skin whitening, delaying the process of ageing, hydrating the skin and provides the skin with ample anti-oxidant to combat destructive free radicals.

Suitable for all skin types, the serum foundation comes in five distinctive shades, created especially for Southeast Asian skin tones – Natural Ivory for light-medium skin with cool undertones; Light Beige for light-medium skin with neutral undertones; Nude Beige for medium skin with neutral undertones; Natural Beige for medium skin with warm undertones; and Rich Honey for tan skin with warm undertones. Furthermore, its lightweight formulation allows smooth spreading and blends well with the skin.

“The idea of creating Match Matte Serum Foundation stemmed from the needs of Southeast Asian women for a foundation that does more than catering to their unique skin tone, but also providing their skin with beauty benefits,” says Mandy. “In a way, users will be enjoying the benefits of a foundation that provides even complexion and the benefits of a skin serum in a single product.”

Leong further adds, “With reparative benefits such as whitening, anti-ageing, hydration and packed with anti-oxidant, as well as a spectrum of distinctive hues for Malaysian skin tones, rest assured CHRISZEN MATCH MATTE SERUM FOUNDATION will generate a new frenzy among Malaysian beauty connoisseurs.”

To commemorate its arrival, winner of the Bizsmart Challenge 2018 — Malaysia’s first reality programme organised by Alliance Bank Malaysia Berhad and in collaboration with Eco World
Development Group Berhad (EcoWorld) — held a launch event called CHRISZEN Colour Cosmetic Party at the Bukit Bintang City Centre (BBCC). The event was attended by members of the media, beauty gurus, beauty influencers and local celebrities alike.

Make-up artiste to the stars Ayang Kamell took the stage, demonstrating to guests how to achieve ultimate glow using the new CHRISZEN MATCH MATTE SERUM FOUNDATION range. The artiste also shared a couple of useful tips with guests on how to choose the right foundation according to your skin tone and how to apply the foundation correctly to ensure full coverage that not only will make you look flawlessly beautiful but stays on you, throughout the day!

CHRISZEN MATCH MATTE SERUM FOUNDATION (30ml) is retailed at RM56.90 (West Malaysia) and RM65.90 (East Malaysia) and is exclusively available at GUARDIAN stores nationwide. For more information, visit www.chriszen.com or get in the loop on our latest happenings and launches via our Facebook page (FB.com/ChriszenOfficial) and Instagram (@Chriszen_Official).



Ok kali ni I nak review tentang Foundation Matte Serum dari Chriszen. Secara jujurnya I tak pernah guna brand Chriszen ni. Baru dapat tahu bahawa jenama ni ,adalah jenama malaysia yang sangat popular dengan bedak asas yang diinovasikan dengan kaedah roller. Tapi kali ni Semasa hadir di pelancaran koleksi terbaru inovasi bedas asas dengan 5 variasi warna mengikut warna orang asia yang dikenali dengan "Chriszen Match Matte Serum Foundation".



Apa yang menarik?

Secara jujurnya I dah mula menggunakan Chriszen Match Matte Serum Foundation sudah hampir 2 minggu. Ternyata review yang akan I catitkan kat sini, bakal membawa berita gembira untuk si kulit Asia dimana...

  1. Ia bukan sekadar bedak asas biasa dimana ia mengantikan foundation. Dimana jika mahu mengenakan bedak tabur pun. Ia tetap akan kelihatan matte atau dalam kata lain flawless.
  2.  Ia berfungsi sebagai SERUM!Tau kan serum ni berfungsi sebagai pelembab, penganjal,menghaluskan serta mencerahkan kulit wajah, jika ia diamalkan secara teratur pada wajah.Kebaikan serum yang sedia semua maklum mampu memulihkan kulit wajah dimana merawat di dalam masa yang sama, jika wajah alami iritasi atau merah dan rengsa pada wajah. Magic bukan? Apa yang lebih mengagumkan jika sesebuah kosnetik itu mampu mencapai tahap semaksimum ini dalam memberikan kebaikkan terhadap kulit si pemakai.
  3. matte look. Hah.. faham jela, cuaca kita dimalaysia ni, tentu sahaja sangat terdedah lama pada sinaran matahari, walaupun kadang kadang berada dalam ruangan pejabat yang mengenakan penghawa dingin seharian. kulit mula rengsa dan tidak sekata. Bila tiba waktu petang kulit akan berukar jadi minyak. Hah!! scary kan?. Tapi dengan Chriszen Match Matte Serum Foundation.  matte look akan sentiasa berkekalan. 

Apa yang I suka adalah, Ia sangat ringan, mudah di aplikasikan pada wajah, litupan yang sangat minumun, tidak terasa seperti anda sedang memakai tepung yang tebal pada wajah, paling penting, ia kekal kelihatan kulit tampak sihat, sempurna seta amat segar. Last time i try applied pada wajah semasa menghadirkan diri pada satu event. 

WoW!! I suka effect glowing dan paling penting ia kelihatan sempurna dan blend well dengan kulit wajah. Tiada sebarang tompokan sapuan ternyata ia memberikan kesan yang sangat menarik. Olesan ringan sahaja mampu memberikan effect yang wow.

Ciri dan kandungan didalamnya untuk rujukan pembaca.


SPF 20 / PA +++ / Perlindungan UV: Melindungi dari sinaran UV dan membantu mencerahkan kulit dan mencegah pigmentasi. Mengandungi 11 bahan aktif: Ekstrak Bearberry, Oat Kernel Extract, Algae Laut Merah, Ekstrak Akar Licorice, Vitamin B3, Frangipani, Trehalose, Fucogel, Ekstrak Aloe Vera, Ekstrak Madu Manuka dan Ekstrak Hazel Witch Matte Finish: Mengandungi bersinar formula percuma yang melindungi pelepasan kulit anda dari minyak yang berlebihan dan membuat kemasan matte tahan lama Ringan: Ia memberikan rupa kemasan semulajadi. Menyebarkan lancar: Mencegah kedutan dan tekanan alam sekitar. Liputan Sederhana: Masalah pigmentasi hiper yang betul seperti bintik-bintik umur, bintik-bintik, melasma dan parut jerawat apabila digunakan.

Sesuai untuk semua jenis kulit. Datang dengan 5 warna: - 
# LC185 Semulajadi Gading (Kulit Cahaya Sedang dengan Undertones Percuma) 
# LN200 Cahaya Kuning (Kulit Cahaya Sedang dengan Undertones Neutral) 
# MN215 Beige Nude (Kulit Medium dengan Undertones Neutral) 
# MW230 Beige Asli (Kulit Medium dengan Undertones Hangat) 
# TW245 Kaya Madu (Tan Kulit dengan Undertones Hangat)

I pakai Code MN215 Nude Beige. 


View this post on Instagram

A post shared by COMEL AZHAR (@comelcomot_official) on






You Might Also Like

1 100 org jejak kaki

  1. ray tgk ramai yg guna brand chriszen ni and they loved it. ray x pernah pulak cuba

    ReplyDelete

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah