Harga Tak Masuk Akal?!! Biar betul

  • May 24, 2019
  • By suara dari telapak kaki comel
  • 0 Comments


Weiii biar betul lah.. apa yang tak masuk akal sangat ni. Nak tahu selanjutnya kena lah baca sampai habis. Surely tak akan menyesal. 

Raya dahnak dekat, pening kepala mana nak cari baju raya. Terutama untuk Azriel, sebagai ibu, I sangat titik beratkan gaya dan kesesuaian untuk setiap occasion yang kami hadiri. Faham sahaja lah kalau musim perayaan kena cari baju lebih, sebab selepas raya pun tentu saja baju baru dan yang sesuai diperlukan untuk hadiri rumah terbuka terutama sekali. 

Hah dah banyak pula melibatkan bajet. Tapi dalam masa yang sama nak jimat tapi nak cantik. Dah banyak I survey dan pusing-pusing gedung store yang menawarkan pakej serta jualan hebat sempena Hari Raya. Tapi mata terpukau dengan Konsep Store YFS. Harga tak masuk akal?! Hah berapa harga sampai tak masuk di akal tu? Sungguh lah kalau mak mak Nampak memag berpinau lah mata makmak nak memilih. Macam mana boleh kata tak masuk akal?Tak masuk akal bila tengok trending fashionable yang superb affordable yang hanya boleh didapati dengan harga serendah RM20. Giler!! Giler!! Agak-agak lah kalau iyer pun kan. Sebab tak percaya lah I terjah YFS Konsep Store ni. Nak tahu apa jadi bila mak-mak masuk YFS ni. Memang rasa nak pengsan lah. Lihat sahaja harga yang tertera. Terjebak I tau. I ni jujur cakap, bila berbelanja paling utama adalah untuk anak I satu satunya. Selalunya I ke Padini untuk berbelanja. Tapi tahu sahaja lah bila tiba musim jualan murah barulah nak berbelanja. Tapi bila tengok queue MasyaAllah taubat nak masuk. 

Mesti orang peratikan I sakan posing sana sini dengan tag harga. Sebab apa. I nak buktikan Harga Tak Masuk akal ni kepada semua pembaca okeh.



Sakan posing sebab nak bagitahu yang Harga tak masuk akal ni.


OMG favorite sangat seluar warna warni ni. Tengoklah harga dia. Tak ke boleh bikin giler. Semua nak sambar. Mana nak dapat harga RM20 hinggit untuk seluar secantik dan kualiti macam di YFS ni. Aduhh tolong.. jap-jap nak teroka lagi…


Aduhh nak pitam… baju –baju cantiknya semua buat mak-mak tergoda yer. Rasa semua nak sambar. Bila harga tak masuk akal macam ini lah yang buat taknak balik. Surely Azriel sumpah akan suka. Nasib mommy tak bawa dia sekali. Kalau bawa dia. Semua dia angkut ni.


Lihatlah fashion dan design sangat up to date dan harga dia sangat tak masuk akal ok. Tak percaya mak mak sesiapa sahaja sila lah ke YFS store. Sure tak nak keluar dari situ.


Ok yang ni pun I sambar. Harga yang tak masuk akal buatkan I sambar semua. Raya setahun sekali. Nak-nak pula kita sambut raya pun sebulan. So I decide cari baju raya untuk sebulan buat Azriel. Jangan terkejut ok. Disebabkan harga tak masuk akal inilah punca I sanggup berbelanja.


Aduh!!! Baru cakap tadi Harga Tak Masuk Akal!! Sekali lagi demn.. Ok yang ni pun I angkut masuk bakul. Huhu yang belakang tu RM10 hengget!!! Jap-jap I nak terjah juga tu.. bakal masuk bakul juga.


Buat pengetahuan korang, buakn baju kanak-kanak je yer. Baju untuk wanita dan lelaki juga ada di YFS store ni yer. Jadi kejap lagi I akan berOTTD dengan koleksi YFS dengan harga tak masuk akal. Nak bergaya tapi nak jimat. Kat mana lagi kalau bukan di YFS Konsep Store.

Sales dimana-mana tapi yang pasti YFS yang menawarkan harga tak masuk akal yang boleh buat korang pengsan.



Ok Nampak tak I dah sambar 6 pasang seluar warna warni untuk Azriel. Terlalu cantik kualiti bagus dengan harga tak masuk akal so terjebak untuk pilih semua warna.



Pakaian untuk I tak ketinggalan. Kenapa lawa sangat ni. Harga memang tak masuk akal buatkan jari jemari I ni mengangkut semua yang Nampak menarik untuk di fitting.








Nampak bukan mak-mak je menggila dengan Harga tak Masuk Akal ni. Abang-abang pun turut tak ketinggalan. (Scene tengah merayu minta tolong amikkan gambar sebab nak bagitahu masyarakat dunia yang baju kat FYS ni sangat cantik dan harga bikin semua terkejut). Serendah RM20 dan mampu bergaya secantik ini. OMG please lah serbu YFS  sekarang. Kalau lambat I tak pasti stock masih ada atau tak.


Info tambahan untuk semua pembaca dan bakal pengunjung YFS.




Hah cepat PROMO NI VALID SAMPAI 9 JUNE 2019 jam 12am yer. So sila cepat.
Ada lagi .. Jap-jap excited tak? Ni hah..


Cash Voucher upon the purchase of RM200. Ready to redeem from 11 May onwards VALID until 4th June (in single receipt/not applicable to redeem on the same day of purchased). 

Oklah penatnya seharian shopping dalam YFS Konsep Store semata. Time to balik and I with happy face Berjaya grab this….


Jangan lupa korang jom shopping di YFS konsep store sebab harga yang ditawarkan memang tak masuk akal.


You Might Also Like

0 100 org jejak kaki

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah