Mary Kay Anti Aging Skincare TimeWise Miracle Set 3D

  • December 01, 2018
  • By suara dari telapak kaki comel
  • 0 Comments





Bila usia mula meningkat semestinya hormone dan juga sebum kulit akan menurun dan berubah mengikut peredaran waktu. Aku juga tidak ketinggalan. Dah masuk usia pertengahan umur 30 an ni, mula lah menampakkan penuaan kulit, terutama sekali dibahagian mata, dahi dan lingkaran bibir di antara pipi dan dagu. Menag tak dapat di elak ya bila mula memasuki era 30an ni.
Tapi Alhamdulillah, aku baru temui satu set produk penjagaan kulit wajah terbaru dari Mary Kay

A Three-Dimensional Skin Care Solution

When it comes to skin care, preventing the appearance of damage is equally as important as improving the visible signs of aging. Powered by our exclusive, patent-pending Age Minimize 3D™ Complex, the TimeWise Miracle Set 3D® is a breakthrough, three-dimensional approach to skin care that defends, delays and delivers for younger-looking skin. ßayat dari official website sendiri dimana 3D Timewise ini menjanjikan sesuatu yang bakal mengembirakan hati wanita di luar sana, tentang keajaiban produk tersebut. Mana tidaknya fungsi bagi setiap produk adalah sangat mengagumkan.
Kajian telah dijalankan selama empat tahun untuk menghasilkan kesan terbaik dlm setiap kandungan bahan, Selepas menilai lebih daripada 150 formula dan ramuan dan menyelesaikan kajian klinikal, keajaiban baru terhasil.

Untuk yang tidak tahu Mary kay 3D TimeWise ada Empat + satu dimana ia terdiri daripada ;



1-      4 in 1 Cleaser yang mana mampu bertindak untuk menghilangkan kekotoran pada permukaan kulit, selepas seharian dengan solekkan, mampu membaik pulih dan menghasilkan kulit baru yang bersih. Malah ia mampu membuang kulit mati dan yang penting mencerahkan kulit serta sekatakan tona kulit.





2-      TimeWise Age Minimize 3D Day Cream SPF 30 Broad Spectrum Sunscreen, yang mana ia memberikan lembapan pada kulit, disamping menjaga kulit dengan perlindungan dari sinaran terik matahari UVA/UVB. Sambal memulihkan dan membantu mengurangkan garis garis halus pada wajah.




3-      TimeWise Age Minimize 3D Night Cream, waktu tidur pun kena juga jaga, dimana kesan penggunaan Night Cream ini, membantu membina semula kulit.membantu memulihkan kerosakkan kulit kesan dari radang ransangan cuaca yang terik di waktu siang. Dapat hilangkan kesan garisan halus dan kedutan. Dan paling penting ia dapat meningkatkan data kekuatan pada permukaan kulit.





4-      TimeWise Age Minimize 3D Eye Cream, semestinya wanita diluar sana amat menyukai hasil yang akan didapati bila menggunakan cream mata ini secara teratur dan berterusan. Kerana ia dapat memudarkan lingkaran bawah mata yang kelihatan lebam sebelum ni. Ia juga dapat mengurangkan kedutan dan garis-garis pernuaan di bahagian mata. Yang bagusnya ia dapat mengekalkan lembapan dikawasan sekitar mata selama 12 jam lamanya.




5-      TimeWise Moisture Renewing Softener, sangat best softener ni, sebab lepas pakai kulit rasa lembab dan halus. Lagi rasa fresh. yang bagusnya. Lepas cuci make up kadang kadang kesan kotoran tak tanggal betul bukan?. Tapi dengan softener ni, ia mampu menanggalkan kesan solekkan yang degil. Macam fungsi make up removal pun ya. Lagi info penting softener ni taka da alcohol ok. Ia juga bertindak sebagai supliment kulit kepada regimen skincare kita. Lagi dapat kurangkan penghilatan pori yang sebelum ni besar. Jadi bila kulit hidrat, ia tidak akan kering, dan akan Nampak sihat seterusnya akan Nampak kulit muda dan segar dari umur sebenar.



Alhamdulillah hamper sebulan aku mengamalkan produk penjagaan kulit wajah dari Mary Kay ni. Dan hasilnya adalah sangat memuaskan. Dapat dilihat kesan lebam dan hitam bawah mata mula pudar, kulit semestinya menjadi lembap dan segar. Suka sangat dengan Cream siang dan malam yang banyak membantu memberikan nutrient penting untuk kulit. Maklum saja lah bila usia dah meningkat semestinya kulit akan mengalami banyak radang dan selalunya kering dan mula muncul garisan kedutan penuaan. Nasib baik aku sempat jumpa produk ni. Semestinya ia tidak mengecewakan lansung. Malah keadaan kulit Nampak bercahaya dan licin selembut kulit bayi. Suka sangat. Ada saja yang bertanya produk apa yang aku amalkan, sehingga memiliki kulit sihat seperti kini. Ok tak nak sorok lagi ini lah rahsianya. Produk dari Mary Kay 3D Minimize TimeWise inilah yang banyak mebantu dan memberikan kembali kulit sihat yang aku inginkan.

Wanita yang berkejaya dan tidak punya waktu untuk ke salon dan spa bagi penjagaan extra bagi kulit mesti suka dengan skincare kit yang cukup package ni. Lagi-lagi bila ia mampu memberikan kesan terbaik seperti mendapat rawatan suntikkan vitamin C atau sebagainya. Aku tak perlu memudaratkan dan menyakitkan kulit. Dengan hanya bilasan dan olesan dari 3D TimeWise, kulit sihat sekata dapat dimiliki seawall 14 hari. Kagum tak. Welldone Mary Kay. Ini adalah komen ikhlas dari aku setakat ni, selama pengamalan pemakaian produk set ini.


 Cara nak apply jom layan short Video ni..








MARY KAY INTRODUCES A BREAKTHROUGH THREE-DIMENSIONAL APPROACH TO SKIN AGING TimeWise® Miracle Set 3DTM defends, delays and delivers to help you look younger longer. Each step is formulated to work together to give you the building blocks for a lifetime of beautiful skin. ​TimeWise​® Miracle Set 3DTM​ is available in two formulas: normal-to-dry and combination-to-oily. BENEFITS IN EVERY STEP Step 1: TimeWise® Age Minimize 3DTM 4-in-1 Cleanser RM 115 Achieves four skin-loving benefits: (1) removes complexion-dulling impurities and (2) leaves skin feeling clean, (3) exfoliated and (4) looking brighter. Choose the formula that’s right for you: normal to dry to soothe skin as it cleanses or combination to oily to remove excess oil without drying. Step 2: TimeWise® Age Minimize 3DTM Day Cream SPF 30 RM139 This moisture-replenishing cream helps delay visible signs of skin aging. It also provides broad-spectrum UVA/UVB protection. It re-energizes skin’s natural, youthful glow and helps improve the look of fine lines and wrinkles. And it helps even the look of skin tone. Skin looks more vibrant throughout the day. Moisturizes for 12 hours. Step 3: TimeWise® Age Minimize 3DTM Night Cream RM139 This effective, moisture-replenishing cream re-energizes skin’s natural, youthful glow and helps reduce the look of fine lines and wrinkles. Applied at night, it goes to work while skin is most able to rebuild its reserves. Awake to skin that looks healthier, rested and more radiant. This non-greasy cream moisturizes for 12 hours. Step 4: TimeWise® Age Minimize 3DTM Eye Cream RM 135 This eye cream helps improve multiple visible signs of aging and fatigue, including the appearance of dark circles, under-eye puffiness, fine lines and wrinkles. Skin looks firmer as this quick-absorbing cream immediately moisturizes and brightens the eye area. Plus, it maintains moisture in the eye area for 12 hours. You’ll see overall improvement in skin’s appearance for a more youthful, rested look. More details visit ​www.marykay.com.my​ or ​https://www.facebook.com/MaryKay.com.my/ #marykaymalaysia #marykaytimewisemiracle3D
A post shared by COMEL AZHAR (@comelcomot_official) on


Kualiti gambar yang diambil menggunakan IPXR je. serius tak sikit pun filter dan lagi aku hanya mengenakan solekan tipis. Alhamdulillah kulit terasa sihat dan cantik (bangga mengaku kulit cantik ni) hihi

Berminat nak tahu lebih sila lah terjah official page Mary Kay Malaysia di : 

You Might Also Like

0 100 org jejak kaki

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah