Posts

Showing posts from December, 2018

my 2 hours session with HealthLand Family Wellness Centre

Image
Being a supermom will be not too easy when everything you need to manage on your own. Sometimes it will drain your energy make yourself feels so tired with the hectic scheduling every day. But I always keep it as a challenge to prove that I can be a superhero to Azriel like marvels hero in the movie. But of course, you will get exhausted later on. So my alternative to get out of this stress is steps my own way to  HealthLand Family Wellness Centre. The best place for me to rejuvenate my tired body. About HealthLand Family Wellness Centre HealthLand Family Wellness Centre promotes holistic wellness and their endeavour to help their customers Get More Out of Life by offering the finest and most affordable wellness solutions. There are currently 32 HealthLand Family Wellness Centres in Klang Valley.  Vision: Asia’s leading wellness platform that unleashes human potential.  Brand Positioning: Malaysia’s only wellness centre that offers holistic wellness solutions to the mass

Cuti Sekolah di SnoWalk @ i-City Shah Alam

Image
Nak share pasal aktiviti cuti sekolah tahun ni Bersama Azriel. Yela dah hujung tahun kan. Mesti ramai yang takt ahu kemana nak bawa anak-anak berjalan kan. Memandangkan aku ni selalu sibuk dengan urusan kerja dan hal sendiri sampai lupa nak cari venue untuk hiburkan Azriel. Nasib baik lah kawan aku Rain ada shared pasal lokasi menarik untuk dilawati. Bukan jauh mana pun. Masih dalam peta kuala lumpur. Memang aku suka lah kalua bab travel tak jauh kalau nak bawa anak ni. Yela kalua travel jauh bawa anak, bab nak pack barang leceh. Kalau dekat tapi kena dengan harga dan treatment sapa tak nak. So, meh aku story mory pengalaman pertama mengunjungi i-City SNOWWALK yang bertempat di Shah Alam. Extra information, CNN has voted i-City as the top 25 of the world's brightest, most colorful places last year. Hah rasa nak pergi tak tengok sendiri. Dah lama tak bawa Azriel main snow ni. Kalau ada pun lama dah dulu, masa bawa dia

Mary Kay Anti Aging Skincare TimeWise Miracle Set 3D

Image
Bila usia mula meningkat semestinya hormone dan juga sebum kulit akan menurun dan berubah mengikut peredaran waktu. Aku juga tidak ketinggalan. Dah masuk usia pertengahan umur 30 an ni, mula lah menampakkan penuaan kulit, terutama sekali dibahagian mata, dahi dan lingkaran bibir di antara pipi dan dagu. Menag tak dapat di elak ya bila mula memasuki era 30an ni. Tapi Alhamdulillah, aku baru temui satu set produk penjagaan kulit wajah terbaru dari Mary Kay A Three-Dimensional Skin Care Solution When it comes to skin care, preventing the appearance of damage is equally as important as improving the visible signs of aging. Powered by our exclusive, patent-pending Age Minimize 3D™ Complex, the TimeWise Miracle Set 3D® is a breakthrough, three-dimensional approach to skin care that defends, delays and delivers for younger-looking skin. ß ayat dari official website sendiri dimana 3D Timewise ini menjanjikan sesuatu yang bakal mengembirakan hati wanita di luar sana, tentan