Photoshoot outdoor bersama shutter.fotografos

  • September 16, 2018
  • By suara dari telapak kaki comel
  • 0 Comments

Last a few weeks ada buat photoshoot untuk satu company ni. Takpa lah orang masih percaua dengan awak untuk posing depan lensa. Lama juga dah tak giat dengan aktiviti lensa ni. Ada permintaan apa salahnya. Alhamdulillah rezeki Azriel kan. Malas nak sembang banyak. Jom Lihat hasil yang berjaya di captured seharian di 4 kawasan dan waktu berlainan. Penat jangan citer. Tapi lepas tengok gambar sendiri jadi cantik. Hilang letih .hihi


























Gambar gambar ni di ambil oleh dua photograhper yang sangat sempoi dan aku suka bekerja dengan keduannya. So untuk korang yang berminat untuk merakam detik bahagia ke, sebarang acara atau majlis istimewa mahupun pada adik-adik manis yang nak buat comcard untuk tujuan modelling pun boleh lah menghubungi mereka. Kerana korang akan berpuas hati dengan hasil dan juga harga sangat-sangat berpatutan dan boleh runding.

Booking?DM mereka sekarang! 🎉🎉🎉 PROMO : diskaun sebanyak 50% untuk shoot pre wedding sekiranya anda book mana-mana fotografi perkahwinan dengan kami 🤩🤩🤩🤩
.
💌 email ke shutter.fotografosz@gmail.com
📱 whatsapp terus ke 012-3003685 (Aini) / 017-3144879 (Atika) / +60 19-254 2915 (Mono) #photo #photoshoot #pic#snapshot #art #beautiful #instagood#photooftheday #composition #focus#capture #moment #exposure #all_shots#picsoftheday #sport #sportoutfit #ootd#gymmotivation

You Might Also Like

0 100 org jejak kaki

Pinkygroupsaid

Total Pageviews

Cradle 2011-2018

Cradle 2011-2018

TQ Singgah