Posts

Showing posts from September, 2018

Liquid Matte Lips At Play Swatches By Mary Kay Cosmetic

Image
My first time using liquid Matte Lipstick At Play by Mary Kay. I'm surprised as I really liked it. Why? This matte liquid lip color is creamier and highly pigmented. Super long lasting, very smooth and easy to apply. I'll definitely stick with this one. Psst.. It only cost RM39 for one 😉 For more info do visit 👉🏼 www.marykay.com.my #marykaymalaysia #marykayatplay @marykaymysg #liquidmattelipstick

Photoshoot outdoor bersama shutter.fotografos

Image
Last a few weeks ada buat photoshoot untuk satu company ni. Takpa lah orang masih percaua dengan awak untuk posing depan lensa. Lama juga dah tak giat dengan aktiviti lensa ni. Ada permintaan apa salahnya. Alhamdulillah rezeki Azriel kan. Malas nak sembang banyak. Jom Lihat hasil yang berjaya di captured seharian di 4 kawasan dan waktu berlainan. Penat jangan citer. Tapi lepas tengok gambar sendiri jadi cantik. Hilang letih .hihi Gambar gambar ni di ambil oleh dua photograhper yang sangat sempoi dan aku suka bekerja dengan keduannya. So untuk korang yang berminat untuk merakam detik bahagia ke, sebarang acara atau majlis istimewa mahupun pada adik-adik manis yang nak buat comcard untuk tujuan modelling pun boleh lah menghubungi mereka. Kerana korang akan berpuas hati dengan hasil dan juga harga sangat-sangat berpatutan dan boleh runding. Booking?DM mereka sekarang! 🎉🎉🎉 PROMO : diskaun sebanyak