Posts

Showing posts from July, 2018

Movie Review : Ant-Man and The WASP

Image
Assalamualaikum, semalam anak bujang tuntung nak tengok Movie Ant-Man and The Wasp. So kalau dah di ulang berulangkali, haruslah mommy tunaikan, dah besar dia. Dah tahu meminta-minta. Risau lak minta yang bukan-bukan nanti. Memandangkan cuaca di KL sangat panas, so mommy dicided taknak keluar waktu siang (bajet putri lilin). So siang hari mommy habiskan masa buat paper work dan assignment yang sudah nak hampir due. Nampak buat keje last minute lagi. Hahah.. So lepas magrib kami klua dinner dulu kat port kegemaran dan terus shoot ke Wangsa Walk. Alhamdulillah walau ticket banyak sold out, tapi mommy berjaya dapat tempat stratergik untuk layan Movie ni. Si kecik lagi excited lah, Gigih sgt nak tengok Superhero. Nah! mommy bagi satu kali layan.  Tau tak masa dah siap beli tiket, selamba ayam je dia cakap pada mommy, azriel rasa taknak tengok superhero lah, adik nak tengok Zombi (WTHacksss) Azriel jangan main main boleh?!. Dahlah mommy senget benget bawa semua barang kamu