Skip to main content

Unique Korean Make Up Brands in Malaysia


When you think of Korea, the first thing that probably comes to mind is its music. There’s no doubt that K-Pop has taken the world, particularly Asia, by storm, but did you know that Koreans are also notorious for their beauty products? And for good reason too!
Korean beauty revolves around makeup and skincare that is milder and for the most part, natural. When compared to Western beauty products, which place more emphasis on improving one’s features with highlight and contour methods, Korean beauty products are aimed at bringing out a person’s natural features and the optimisation of skin health.
Koreans are serious about their skin care. They know what they want – revolutionary, high-quality, gentle ingredients, pleasing packaging -  and they don’t want to pay a fortune for it. These wants and needs of its people eventually led to Korean beauty brands upping their game with innovation which has drawn the attention of beauty lovers the world over.
Here are some Korean makeup brands you should be trying out for yourself:



Laneige
If you’re looking for bright, glowing skin when you put on make-up, Laneige just might be the brand for you! Laneige was born as a brand committed to helping women achieve clear, radiant skin like snow using ‘water science’ technology. Through 20 years of research on the interaction between water and skin, Laneige discovered that water not only plays an important role in moisturizing but is also effective in boosting the effects of brightening and anti-ageing products. This water science technology guarantees your skin will stay hydrated while emphasising your natural radiance.
One of its most popular products is the Laneige BB Cushion which is a global bestseller with one sold every 10 seconds worldwide. Check out 11street.my to try out Laneige cosmetics and experience the hydrated radiance they’re all about.


Laneige BB Cushion


Etude House
Put your imagination to the test by putting together a makeup look with Etude House products. Named after Polish composer Frederic Chopin’s Etude, this cosmetic brand believes that makeup should be playful and not routine. Etude is the very first colour make-up brand in Korea to spread the makeup play culture. Their products are developed to reflect four basic concepts: high quality, affordability, lovely design and a diverse colour range.
So, what are you waiting for? Pick up one of their Play Color Eyes eyeshadow palettes or a lipstick from Etude’s Mini Two Match or Dear My Lips collection that is available on 11street.my and starts experimenting on your next makeup look!

Etude House Play Color Eyes

Etude House Dear My Lips

Innisfree
Those of you who are socially conscious makeup enthusiasts can turn to brands like Innisfree to put together a guilt-free make up look. Innisfree is a cult favourite for their unique native ingredients from Jeju Island. Hailed as the ‘Hawaii of South Korea’, Jeju Island has a particularly unspoiled, landscape and a fertile, mineral-rich terrain which produces plant-life packed with skin-essential nutrients. The UNESCO World Heritage site produces some of the most antioxidant-rich oils and is renowned for its camellia extracts which were once a Geisha’s best-kept beauty secret.
Innisfree is all about an eco-friendly approach as it shares the benefits of nature while pursuing healthy beauty. On top of that, Innisfree make up comes in eco-friendly containers too! For a targeted skincare problem, the Jeju Volcanic Pore Clay Mask, infused with minerals released by volcanic explosions in Jeju, is a worthy investment considering Malaysia’s hot and humid climate. Head on over to 11street.my to check out other products by Innisfree.

Innisfree Jeju Volcanic Pore Clay Mask

Missha
If you think makeup is a necessity and not a luxury, then you’ll fit right in with Missha. This Korean cosmetic brand prides itself on offering cosmetics and skincare as a necessity to the modern person regardless of gender. Using state-of-the-art technology, their products contain plant extracts of the best quality at the lowest prices possible. This company keeps up with modern trends and offers a huge range of products to cater to all needs, and it's no wonder it's one of Korea's biggest beauty brands.
Earlier this year the brand teamed up with LINE Friends to launch a special edition collection featuring cute characters. This collection was so popular, they’ve been flying off the shelves like hotcakes. So quit stalling! Visit 11street.my now to check out this cutesy collection.


Missha LINE Collection


Banila Co
Trends come and go, but Banila Co believes in providing makeup solutions that can help you anytime, anywhere. Over time, they’ve moved away from the western ideals of beauty and instead have focused their efforts on emphasising and enhancing the natural beauty of Korean women. It’s not hard to see why this contemporary and fresh cosmetic brand has been awarded the title of Korea’s No.1 Make-up Brand.
Banila Co.'s products range from cosmetics to skincare to body products, with the cult-favourite Clean It Zero cleansing balm as it's leading bestseller. In fact, in Korea, a jar of Clean It Zero Cleansing Balm sells every 4.8 seconds. With only one brick-and-mortar store here in Malaysia, you’ll probably want to check out 11street to have your choice Banila Co. products delivered straight to your doorstep!


Banila Clean It Zero


Comments

Popular posts from this blog

Resepi Mi Sedap Goreng Pedas Kaw-Kaw!!

Sekarang aku kemaruk makan meggi goreng pedas kaw-kaw. Yang pasti meggi goreng tu bukan dari kedai tapi dari air tangan aku sendiri. Sejak pertama kali adik aku buatkan meggi goreng, sampai sekarang masih teringat kat meggi goreng dia. Itu pasal lah gigih aku belajar masak meggi goreng ni. Pemilihan brand meggi apa pun penting tau. Dan aku memilih Mi Sedap. Tahlah sebab tekstur mi die tak kembang selepas direndam kot. Lepas tu kebanyakkan kedai makan memang guna Mi Sedap untuk Goreng-goreng. Ada je yang guna MAGGI tapi untuk jenis masakan berkuah atau sup suai lah kot.
Cara-cara nak masak tu senang lah sangat.
Rendam Mi Sedap dengan air panas dalam 2 minit .Bahan rencah tu dah sedia ada ketepikan dulu.Tumis bawang putih sama bawang besar sampai naik bau.Campurkan segala rencah yang memang sedia ada dalam 1 pack Mi Sedap tu.Gaulkan kesemua bahan dan masukkan cili api (mengikut tahap kepedasan)Masukkan Mi Sedap (yang telah ditapis airnya) gaulkan sekali jalan dan kemudian tambahlah kica…

Review :LA BOURSE LABOURSE SHAMPOO TREATMENT SYAMPU & Essential Tonic Conditioner

Hi korang. harini aku tergerak hati nak share pasal satu shampoo ni, yang aku baru beli bulan lepas. Ok ada perkara menarik yang aku nak sharekan bersama korang tentang kebaikkan shampoo ni. Tapi sebelum tu meh nak tanya apa masalah utama kaum wanita. Tahu kan rambut tu mahkota wanita. Tapi kalau dah rosak, kesan dari chemical yang ada dalam produk rambut yang diguna setiap hari memang parah lah kan. Sama lah kes macam rambut aku. Secara jujurnya, aku sangat suka warnakan rambut. Terlalu suka. Cuma lately ni bila rambut dah haruk teruk, kelam kabut lah nak kena cari solution untuk baik pulih balik rambut kan.


Antara masalah wanita dan rambut, bila ada anak kecik. kata orang tua-tua, bila bayi kita menyembur atau dalam pahaman lain, anak suka sembur-sembur air liur, rambut si ibu automatik akan gugur. Tak tahu lah mitos tu betul ke tidak. Macam aku dulu alhamdulillah, azriel sembut patplohkali sesaat pun tak ada gugur. tapi rambut kering dan kadang susah nak urus. Ada yang bermasakah ra…

Braces Part 1 kena tahu dulu info baru start dengan journey ok.

Hi Korang. Lama nya tak borak pasal hal diri sendiri ni. yela sejak jadi mak mak ni. macam ni lah life. banyak benda ditumpukan sepenuhnya untuk menguruskan anak. Yer urusan sendiri pun ada. cuma tak diceritak dalam ruangan ni macam kebiasaan aku buat.


Korang yang lama dulu yang setia tegar terjah blog aku ni, mesti ingat macam mana rupa gigi (stuktur dan susunan ) gigi asal aku kan? Huh yer.. memang tak cantik lah. bersiong sana sini. Belum senyum dah terjulur si taring. Senang cakap bila nak borak dengan orang atau nak ketawa, tangan aku dah get ready nak tutup mulut. Takut diorang terkejut tengok Predictor senyum.
Aku ni kalau nak diikutkan tak takut lansung dengan doktor gigi ni. Tapi kalau doktor kesihatan tu yang mula nak merangkak panggil makpak atok nenek sebab takutkan jarum yang tiba-tiba menusuk kat liang urat dengan tak rela. (ishh tak suka betul masa tu) sakitt!! Ok jom berbalik kisah pasal gigi aku ni.
Ok tengok je awek cun senyum dengan senyuman yang membuatkan semua m…