Posts

Showing posts from April, 2018

Yakin dengan diri anda, #makeyourmark dengan Bio-Oil

Image
Petaling Jaya, Mac 2018 – Bulan ini, Bio-Oil Malaysia memberi penghormatan kepada wanita-wanita Malaysia yang luar biasa dengan kempen #makeyourmark. Menyedari bahawa masyarakat kini mempunyai persepsi yang tidak realistik mengenai badan yang sempurna sehingga menyebabkan rasa tidak yakin dan mempunyai imej negatif terhadap diri sendiri, kempen #makeyourmark memperkasakan wanita supaya berasa selesa dengan diri sendiri dan mengingati mereka tentang nilai diri. "Di Bio-Oil, kami memahami perjuangan seorang wanita. Kadang-kadang, rasanya seperti kita diharap untuk melakukan semuanya dan tetap kelihatan cantik! Apabila anda berfikir dengan teliti, ia sebenarnya bukan satu pencapaian yang mudah. Oleh demikian , kami berada di sini untuk mengingatkan wanita bahawa mereka semua nya cantik dalam cara tersendiri, bahawa mereka semua kuat dan luar biasa; dan mampu menjadi yang terbaik. Dan dalam perjalanan kehidupan diri, anda boleh bergantung kepada

Pelbagaikan Resipi 6 Hari Untuk Si Manja Dugro

Image
Artikel yang lepas , aku telah sertai program mama2 Penyayang Dugro dimana selama program berlangsung, banyak idea dan tips dikongsikan.Jadi tidak mahu ketinggalan dengan peluang yang diberi dimana aku ingin sendiri mencuba menu 6 hari untuk si manja Dugro, mengikut versi aku sendiri. iaitu Quiche Ayam Dugro. Memandangkan Azriel masih dalam tempoh menerima sayur di dalam setiap menu yang aku sediakan, untuk percubaan kali ini, aku hanya menggunakan telur dan juga ayam kisar mengantikkan cendawan dan juga tidak ketinggalan 2 sudu besar susu Dugro dan semestinya bahan lain seperti bawang semuanya aku telah blend hancur, bagi teknik penyamaran. Kalau ikutkan susah nak bagi Azriel makan sayur. Inilah teknik yang diamalkan selama ini. heheh.. Yer tak macam Rupa pai ayam pun kan? sebab semuanya telah dikisar secara hancur dan tak kelihatan.  Anak kesayanganku, Azriel, memang tidak salah pilihan mommy untuk sediakan susu Dugro® untuk membekal