Hoshino Coffee outlet Pertama di Malaysia kini di Mid Valley


Diasaskan pada 2011 di Jepun, Hoshino Coffee ialah kemuncak menu makanan yang unik dicipta oleh sistem Restaurant Nippon yang memiliki lebih daripada 30 makan malam jenama dan kopi berkualiti tersendiri dibawa oleh Doutor Coffee, yang menjalankan rantai kopi yang terbesar di Jepun dan mempunyai lebih daripada 50 tahun sejarah pembakaran kopi.

Sinergi besar ini diterima baik oleh orang ramai dan ia hasil boleh dilihat di pertumbuhannya bagi lebih daripada 180 buah kedai di Jepun. Usahanya keluar kepada dunia telah sampai Singapura, Korea Selatan, China dan sekarang, Malaysia.

Buat Caffeine junkie and dessert enthusiasts berita gembira buat anda Hoshino Coffee akhirnya mendarat di Malaysia!!!Nikmati pengalaman makan anda dalam satu persekitaran Cafe Jepun selesa. Menawarkan serta menyediakan menu yang bakal membuatkan anda teruja dan tidak sabar untuk nikmati keunikkan setiap hidangan. Persekitaran yang sangat cozy juga exclusive namun masih dalam range mampu bayar, pasti anda tidak sabar untuk kunjungi.


A truly family-friendly restaurant | Life's Tiny Miracles

Bagi pengunjung yang datang bersama anak mereka, adalah tidak menjadikan halangan bila Hoshino Coffee mampu menyediakan satu ruangan khas bagi anak-anak pengunjung bermain sementara ibubapa mereka menikmati keindahan suasana Jepun di Hoshino Coffee.


Antara hidangan yang ada di Hoshino Coffee dan ianya terkenal dengan coffee pelbagai perisa, Dimana cara penyediaan coffee sangat lah teliti dan sebuk coffee adalah didatangkan khas serta segar. Keunikkan hidangan manisan juga tidak sama sekali mengecewakan pengunjung. Lihat sahaja size hidangan serta persembahan keatas setiap pinggan hidangan. Semestinya ia membawa identiti Hoshino Coffee di dalam setiap hidangan.

Dalam Hoshino Coffee, mereka menggunakan Arabica yang hanya premium serta memanggangkan biji kopi yang dipilih oleh Mahaguru pakar adunan kopi Hoshino sendiri Kanno. Dengan kebanggaandan kesetiaan, Hoshino Coffee menghidangkan kopi istimewa ini bagi anda dengan "Hand Dripped".





Hot Fruits Tea (Pot) RM17.19

Selain daripada kopi tarikan terkenalnya, makanan yang enak dan unik Hoshino Coffee juga ada menyediakan menu mengikut kegemaran antara pelanggan dari China, Korea Selatan dan Singapura.

 Matcha SoufflĂ© RM15.90









Pancake Soufflé RM18.90


 Seafood Paella RM26.90


"Hoshino" Spaghetti with Eggplant, Chicken Bacon, Shimeji & Chicken Sausage RM19.90


"Hoshino" Pot-Baked Curry Rice with Chicken RM23.90


Detail :
No. 27-G, Ground Floor, The Boulevard
Lingkaran Syed Putra, Mid Valley City, 59200 Kuala Lumpur.
TEL: +603-2391 9020

Comments

Syafiera Yamin said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Cik Ash said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Rawlins GLAM said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Tengkubutang said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Huda Halid said…
This comment has been removed by a blog administrator.
JMR said…
This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.
This comment has been removed by the author.
cahaya hayati said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Unknown said…
This comment has been removed by a blog administrator.
This comment has been removed by a blog administrator.
Jana Hazana said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Hasif Hamsyari said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Unknown said…
This comment has been removed by a blog administrator.
MaisarahSidi said…
This comment has been removed by a blog administrator.
5 Little Angels said…
This comment has been removed by a blog administrator.
Bella Jamal said…
Nampak luxury but harga berpatutan. Kat MidValley dekat sgt dgn rumah tapi tak pernah pula nampak kedai ni. Nanti pi jengok lah. Nampak banyak juga event Comel pegi, Bella pun ada, tp tak pernah pula bersua ye. Hehe. InsyaAllah nanti kita jumpa kay.
Suria Amanda said…
Menduga betul entry ni..akak suka kat tempat2 yang macam ni sebab cozy dan nampak exclusive..harga pun berpatutan kan

Popular posts from this blog

REVIEW : NIVEA FACIAL CLEANSING WIPES

Cara Masak Sardin Ringkas dari SDTKC

Resepi Mi Sedap Goreng Pedas Kaw-Kaw!!